BSK se odlično pokazao u meču sa Ključem, ali je domaći sastav uspeo da osvoji sva tri boda!

U 11. kolu Borske okružne lige ekipa Ključa je na svom terenu dočekala ekipu BSK-a. Posle 10 odigranih mečeva ekipa Ključa se nalazi na 11. mestu sa 12 osvojenih bodova, dok se ekipa BSK-a nalazi na poslednjem mestu sa 6 osvojenih bodova.

Domaćini su od samog početka krenuli ofanzivno ka golu BSK-a, mnoštvo propuštenih šansi, terenska incijativa tokom celog prvog poluvremena.

U 8. minutu je kapiten Lazarević izveo slobodan udarac, svi su mislili da će lopta završiti u mreži gostiju ali je golman Tanić odlično intervenisao ujedno i najbolji pojedinac gostiju.

U 20. minutu je Stojanović pogodio prečku, a par minuta kasnije je i Trajilović imao odličnu šansu.

Na poluvremenu su domaći otišli s prednošću od 1:0, strelac sa bele tačke Trajilović u 44. minutu, kazneni udarac je iznudio mladi Krstić.

Nastavili su domaći sa napadima ali jalovim, posle jednog slobodnog udarac gosti su pogodili prečku i odbijenu loptu u gol je smestio Rajić u 69. minutu i posle prvog ozbiljnog šuta izjednačili na 1:1.

Nastavili su domaći sa atacima, stvarali šanse i nagrada je došla u 77. minutu, posle prodora Papića po desnoj strani lopta je došla do Marinovića koji je prosledio do Trajilovića, ovaj je loše sutnuo ali je na sreću Stojanović došao do nje i prosledio loptu u mrežu, za radost domaćih igrača i navijača.

Igrači Ključa su pokazali da su čvrsti domaćini, a isto tako neugodni i na gostovanjima, u prošlom kolu su poraženi 5:4 u Jabukovcu od ekipe Poleta, iako su tokom celog meča imali prednost i inicijativu, platili su danak neiskustvu i sa dva jeftino primljena gola u samoj završnici meča otišli kuci bez bodova.

U sledećem kolu ekipa BSK-a na svom terenu dočekuje Polom, dok Ključ gostuje ekipi Blizna.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.