Sigurna pobeda Jedinstva!

U 10. Kolu MOL RAČA-KNIĆ-BATOČINA ekipa Jedinstva iz Oplanića savladala je komšije iz Pretoka, ekipu Mladosti rezultatom 3:0.

U loklalnom derbiju viđena odlična fudbalska predstava koju se fudbaleri Jedinstva rešili u svoju korist.

Domaćin je poveo u 18. minutu nakon odličnog prodora Savića koji je udarcem u dalji ugao matirao golmana gostiju.

Prvo poluvreme obeležilo je još par šansi na obe strane ali golmani obe ekipe bili su na visini zadatka.

Drugo poluvreme je počelo inicijativom gostiju da dođu do izjednačujućeg pogotka međutim odbrana domaćina igrala je sigurno i bez greške kao i tokom cele utakmice.

Domaćin je pitanje pobedinika rešio za samo 5 minuta, prvo je prednost na 2:0 povećao Ivan Tomović golom iz slobodnog udarca sa 25 metara, dok je nakon toga Boris Veljović nakon izvanrednog centaršuta Lukovića loptu smestio u mrežu gostiju i postavio konačan reultat ovog meča.

U narednom kolu Jednistvo gostuje ekipi Sloge iz Zabojnice i tim mečom zatvara jesenji deo prvenstva.

FK Jedinstvo : FK Mladost –> 3 : 0

STRELCI: 1:0 Savić 18. min, 2:0 Tomović 63. min, 3:0 Boris Veljović 67. min

FK JEDINSTVO: Bogdanović, Boris Veljović, Bogdan Veljović,Obradović, Tomović, Vujičić,Janjoš,Đonović, Luković,Rapović,Savić
FK MLADOST: Blagojević, Milošević, Krca, R.Đurović,N.Kovačević, Mijailović,Gobeljić, Nikolić, N.Đurović(Miljojković), Rosić, I.Kovačević

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.