Zvezda iz penala u poslednjim minuta meča do 3 boda, gostima svaka čast na igri!

U 13. kolu Beogradske zone ekipa Zvezde (Konatice) dočekala je fenjeraša na tabeli ekipu Poštar Zvezdara. Ekipa Zvezde je posle 12 odigranih mečeva uspela da osvoji 11 bodova i nalazi se na 14. mestu na tabeli, dok su gosti sa Zvezdare na poslednjem mestu sa 7 osvojenih bodova.

Od samog starta videlo se da će igračima obe ekipe biti teško da po nakvašenom terenu uspotave igru. Prvi deo meča protekao je u igri između dva šesnesterca, gosti su imali jednu ozbiljnu kontru ali se nisu najbolje snašli predom golom domaćina koji je u ovom susretu branio mladi Ristić Nikola.

Pred kraj prvog dela igre u gužvi predom golom gostiju kapiten Stefan Petrović dolazi do lopte i odličnim šutem dovodi svom tim u vodstvo. Time je postavio i konačan rezultat prvog poluvremena koji je glasio 1:0 u korist Zvezde.

Drugo poluvreme počinje nešto ofanzivnijom igrom domaćeg sastava, vredne pomena su šanse Sebića i Selića preko kojih je Zvezda mogla dodatno uvećati prednost, ali ih nisu realizovali.

Gosti su kako je teklo drugo poluvreme bivali sve opasniji po gol domaćina, kako je vreme teklo tako su i oni krenuli na sve ili ništa što im se na kraju zamalo isplatilo.

Igrao se 88. minut kada su posle munjevitog kontra napada preko Radisavljević Marka uspeli da postignu gol i uvedu meč u neizvesnu završnicu.

Posle primljenog gola domaćini kreću svim silama napred, Stefan Petrović se posle velike borbe izborio za loptu u 16 metara gostiju gde ga jedan od igrača gostiju obara i sudija opravdano dosuđuje kazneni udarac.

Ivan Selić je bio precizan sa „kreča“ i svojim golom je vratio svoj tim u vodstvo, igrao se u tom trenutku 91. minut.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, treba pohvaliti ekipu Poštara na fer i koretknoj utakmici, bio je ovo pravi muški meč, sa puno duela i pretrčanih kilometara.

STARTNE POSTAVE:

Zvezda Konatice: 1-Ristić; 3-Sotonica; 4-Marinković; 5-Kastratović; 6-Srećković; 7-Vurdelja; 8-Marinković; 9-Selić; 10-Nedić; 11-Petrović; 19-Sulejmani.

Poštar Zvezdara: 1-Fenk; 2-Rebić; 3-Skočić; 4-Đurašinović; 5-Nešić; 6-Marković; 7-Lazarević; 8-Vasić; 9-Radisavljević; 10-Janković; 11-Šegrt.

U pretposlednjem kolu jesenjeg dela šampionata ekipa Zvezde gostuje Kosmaju, dok ekipa Poštara na svom terenu dočekuje ekipu Torlaka.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.