U neverovatnim uslovima i meču bez mnogo igre Paskovac došao do tri boda!

U 10. kolu opštinske lige Loznica ekipa Paskovac je na svom terenu ugostila ekipu Jadar 07. Posle 9 odigranih mečeva ekipa Paskovaca je lider na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je gost na ovom susretu uspeo da do sada osvojio 8 bodova i da zauzme 10. mesto na tabeli.

Pljusak koji je padao pre, kao i tokom većeg dela meča onemogućio je obe ekipe da se prikažu u pravom svetlu.

Katastrofalan teren pun bara do članaka, gde lopta nije mogla ni da odskoči a kamoli da se kotrlja, ostavio je obe ekipe bez ijedne prave izgrađene akcije ili šanse.

Domaćin je do golova došao isključivo dugim loptama i odbijenim šutevima, izuzev penala kojim je postavljen konačan rezultat.

Sudijski zvižduk za kraj utakmice se očekivao svakog trenutka, pogotovo ako se uzme u obzir da su sve utakmice na teritoriji opštine Loznica predviđene za subotu, a neke i za nedelju, odložene zbog izuzetno obimnih padavina.

Kod gostiju su se po ovakvom vremenu posebno istakli, silom prilika štoperski tandem, Trifunović i Tomić, koji su besprekorno obavili ono sto su imali.

FK Paskovac 4:0 FK Jadar 07

Strelci: Z. Maksić; N. Jezdić (11m); S. Gligorić.

Paskovac nastavlja da bude lider i u sledećem kolu ih očekuje derbi prvenstva koji vrlo lako može odlučiti šampiona iako je o tome možda rano govoriti, putuju drugoplasiranoj Ribarici kojoj beže 2 boda. Jadar dočekuje FK Vuk i nada se pobedi koja bi ih vratila na pobednički kolosek i najavu velikih stvari u budućnosti.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.