Milanovčani imaju za čime da žale, Jedinstvo jednim golom do nova tri boda!

U 11. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad, ekipa Milanova na svom terenu ugostila je ekipu Jedinstva iz Bošnjača. Posle devet odigranih susreta ekipa Jedinstva nalazi se na 3. mestu na tabeli sa 21 bodom, dok ekipa Milanovo drži 6. mesto sa 12 bodova.

Milanovo je počlo utakmicu sa najjačim sastavom i pored ispitivanja snaga Jedinstvo je prvo zapretilo preko Radivojevića.

U 18. minutu Milanovo je preko Stojanović Dušana uzvratilo da bi nakon nekoliko minuta isti igrač pogodio pravo u golmana.

Milanovo nastavlja sa akcijama, izgledniju priliku pred kraj prvog dela imao je i Saša Stojanović udarcem glavom i golman Jedinstva odličnom odbranom izbacuje loptu iznad prečke, to je sve bilo u prvom delu.

U drugom delu utakmice gostujuća ekipa preuzima terensku inicijativu kreće sa igrom i u 70. minutu preko kapitena Stojilkovića dolazi do prednosti.

Do kraja utakmice domaćin je krenuo na sve ili ništa ali do kraja utakmice se nista značajnije nije desilo. Domaćinu ostaje žal za propuštenim šansama iz prvog poluvremena.

STARTNE POSTAVE

Milanovo: 12-Stojanović; 2-Stanković; 3-Nikolić; 4-Anđelković; 7-Stanković; 8-Stojanović S; 9-Stojanović D; 11-Prokopović; 13-Miljković; 14-Dimitrijević; 18-Petković.

Jedinstvo: 12-Mišić; 2-Tasić; 3-Stevanović; 4-Stanković; 5-Mitić; 6-Stanojević; 7-Cakić; 8-Stojilković; 9-Radivojević; 11-Milošević; 16-Đokić.

U sledećem kolu ekipa Milanova gostuje Realu, dok Jedinstvo na svom terenu dočekuje ekipu Slobode.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.