Delijski Vis uspeo da upiše i peti nerešen ishod ove sezone, Napredak ima za čime da žali!

U 12. kolu zone Centar ekipa Delijskog Visa ugostila je ekipu Napredak iz Aleksinca, usled zauzetosti terena ŽFK Mašinca u Nišu, ekipa Delijski Vis je bila primorana da ugosti Napredak na terenu srpskoligaša iz naselja Brzi Brod. Posle 11 odigranihč mečeva domaćin ovog susreta osvojio je 7 bodova i nalazi se na 15. mestu, dok je ekipa iz Aleksinca na 6. mestu sa 19 osvojenih bodova.

Od samog starta tvrda igra, bez mnogo šansi, vodila se rovovska bitna na sredini terena, igrači obe ekipe su sa mnogo trčanja uspeli da pokriju prostor između dva šesnesterca i zbog toga nije bilo mnogo šansi na obe strane.

Prvo poluvreme je završeno najnepopularnijim rezulatom 0:0, sa par šansi na obe strane.

U drugom poluvremenu bolja igra gostujuće ekipe gde je do izražaja došla bolja fizička sprema gostiju iz Aleksinca. Kako je vreme odmicalo tako je i pritisak gostiju bio sve jači i jači.

Poslednjih 15 minuta meča igralo se ispred gola domaće ekipe ali i pored velikog broja šansi Aleksinčani nisu uspeli da dobru igru krunišu golom i osvoje sva tri boda.

Na kraju rezultat je ostao 0:0, gostima jedino preostaje da žale što terensku inicijativu u poslednjih 15-ak minuta meča nisu krunisali golom, dok domaći sastav po svemu viđenom može biti zadovoljan rezultatom imajući u vidu da su im rezultati ove godine ispod svih očekivanja posle prošlogodišnjeg visokog 5. mesta.

Suđenje na meču na visokom nivou.

STARTNE POSTAVE

Delijski Vis: 1-Gojković; 3-Mitić; 6-Mirić; 7-Mijajlović; 8-Zlatković; 9-Andrejić; 10-Jovanović; 13-Stojković; 14-Stošić; 15-Milovanović; 16-Stanković.

Napredak 1929: 23-Čudić; 2-Stojanović; 3-Nešić; 4-Cander; 5-Popović; 6-Gojković; 7-Zeka; 8-Lazić; 9-Arišić; 10-Čabrić; 11-Stojanović.

U sledećem kolu ekipu Delijskog Visa očekuje težak meč protiv komšija i lidera na tabeli ekipu OFK Sinđelića, dok Napredak na svom terenu u Aleksincu dočekuje ekipu Jedinstva iz Gornjeg Matejevca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.