Ubedljiva pobeda Kraljevica na gostovanju u Podvisu!

PRO RUDAR (Podvis) – FSU KRALJEVICA 1:5 (1:3)

“Park Prinčeva“ Podvis
Gledalaca: 50
Sudija: Aleksandar Milosavljević (Knjaževac)
Strelci: Mihajlović u 9. minutu (Pro Rudar); Antić u 16., Aleksić u 18. i 46. i Radović u 19. i 47. minutu (FSU Kraljevica)

PRO RUDAR: Milojević, Marjanović, Nikodijević, Petrović, Živković, Milojević, Milosavljević, Pavković, Mihajlović, Prvulović, Milojević

FSU KRALJEVICA: Miladinović, Stojković (od 50. Mladenović), A. Brkić, Ćosić, Mitrović, Radanović, Radović, D. Brkić, Antić, M. Brkić, Aleksić

Igrač utakmice: RADOVIĆ (FSU Kraljevica)

Mihajlovićev gol već u 9. minutu kao da je naljutio goste iz Zaječara pa su Antić, Aleksić, a potom i Radović golovima u razmaku od svega nekoliko minuta preokrenuli stvari u svoju korist i svojoj ekipi doneli važna tri boda za prekid crne serije.
Pred kraj prvog poluvremena domaćima je dosuđen jedanaesterac nakon igranja rukom štopera Mitrovića ali je golman Kraljevice Miladinović odbranio šut Martina Milojevića pa se rezultatom 1:3 otišlo na odmor.
Na startu drugog poluvremena dva brza gola Kraljevice stavili su tačku na pobednika ovog susreta. Strelci su bili ponovo Aleksić i Radović.

Nakon 11. odigranih kola FSU Kraljevica zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 16 osvojenih bodova dok je ekipa Pro Rudara 12. sa 8 osvojenih bodova.

U narednom kolu FSU Kraljevica u Zaječaru dočekuje OFK Rtanj dok Pro Rudar gostuje Hajduku u Sokobanji.
Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.