Delijski Vis se razigrao i ostvario drugu pobedu u prvenstvu!

U 14. kolu zone Centar ekipa Delijski Vis (Niš) je na svom terenu dočekala tim Bukovik (Ražanj). Posle 13 odigranih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 15. mestu sa sedam osvojenih bodova, dok gosti iz Ražnja imaju 17 bodova što je dovoljno za 9. mesto na tabeli.

Utakmica je počela velikom šansom za gostujuću ekipu u prvom minutu, kiks štopera domaćih nije iskoristio Sotilkov, sjajnom odbranom mladi golman Gojković spasio je domaću ekipu od sigurnog gola već na samom startu meča.

Posle toga domaćin preuzima inicijativu i kreće da igra dobar fudbal, na krilima mladih igrača dolaze domaći do dva brza gola.

U 16. minutu na sjajan centaršut omalenog Jovanovića najbolje se snalazi Mijajlović i postiže prvo gol za svoju ekipu.

U 19. minutu sjajan prodor mladog Mirića gde posle njegovog šuta loptu golman gostiju loptu odbija do Mijajlovića koji je lako smešta u mrežu za 2:0. To je rezultat i sa kojim se otišlo na desetominutni odmor.

Na samom startu drugog poluvremena još jedan sjajan prodor mladog i na ovoj utakmici odličnog Mirića gde ga protivnički igrač ruši u kaznenom prostoru i sudija Petar Stanković pokazuje na kazneni udarac. Siguran sa „kreča“ bio je centarfor Andrejević za velikih 3:0.

Do kraja meča bilo je šansi da domaći povećaju svoju prednost, gosti su pokušavali da zaprete ali bez konkretne prilike.

U sledećem ujedno i poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata ekipa Delijski Vis igra komšijski derbi u gostima sa ekipom Aluminijuma, dok Bukovik na svom terenu dočekuje ekipu Napredak iz Aleksinca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.