Krtinska na krilima Maksimovića do 3 boda na spuštanju zavese jesenjeg dela prvenstva!

U 13. ujedno i poslednjem kolu Prve Beogradske lige – grupa B ekipa Krtinska (Krtinska) je na svom terenu ugostila Lisović 1977 (Lisović). Posle 12 odigranih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 7. mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova, dok ekipa iz Lisovića ima 21 bod što je dovoljno za 6. mesto na tabeli. Što bi se reklo derbi utakmica sredine tabele.

Od samog starta meča obe ekipe su krenule otvoreno, bilo je prilika na jednoj i na drugoj strani ali su mreže mirovale sve do 17. minuta kada na scenu stupa Maksimović Nikola, igrač domaćih izlazi 1 na 1 sa golmanom, šutira i lopta se posle odbitka od okvira gola vraća u njegove noge te je on smešta u mrežu za 1:0 u korist svoje ekipe.

Do kraja poluvremena beležimo po 2 šanse na jednoj i drugoj strani ali su mreže mirovale.

Od starta drugog dela ekipe kreću silovito, iako su domaći imali prednost jednog gola nije se mnogo promenio njihov način igre što je rezultiralo novim golom u 56. minutu, strelca je opet bio Maksimović i svojim drugim golom na meču duplira prednost Krtinske.

Posle dva gola zaostatka gosti iz Lisovića nisu imali šta da čekaju, krenuli su na sve ili ništa i ostavljali su dosta prostora domaćem sastavu da iz kontra napada potpuno reši ovaj meč, međutim domaći igrači nisu bili najskoncentrisaniji u završnici.

Da bude neizvesnosti u poslednjih pet minuta meča pobrinuo se Jeremić Đorđe koji je svojim golom u 90. minutu prepolovio prednost domače ekipe, ipak do kraja meča nije bilo promene rezultata pa je na kraju na semaforu pisalo 2:1 u korist domaćeg sastava.

Ovo je ujedno bio i poslednji meč jesenjeg dela prvenstva, posle ove pobede ekipa Krtinske je preskočila na tabeli današnjeg rivala i sada se oni nalaze na 6. mestu na tabeli, dok su gosti iz Lisovića skliznuli na 7. mesto

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.