Derbi kola opravdao očekivanja, ekipama pohvale za partiju koju su prikazali, Radojević junak meča!

Još jedan derbi u prvoj Beogradskoj ligi grupa C privukao je oko 150 ljubitelja fudbala ovoga puta u Boleču!

Na samom startu otvorena igra obeju ekipa i pogodak domaćina u 10. minutu strelac je bio Marković.

Gosti su krenuli ofanzivno posle primljenog gola i već u 12. minutu poravnao je rezultat na odbijenu loptu golmana, napadač Kaluđerice Milan Palalić.

Tempo je bio na visikom nivou od strane obeju ekipa, nisu se štedeli ni malo. U takvoj igri kao grom odjeknuo je šut domaćeg igrača Jovanović Marka koji je iskosa sa leve stane u visini šesnaesterca topovskim udarom savladao nemoćnog i previše smušenog golmana gostiju Vračara koji je samo vrhovima prstiju uspeo da unese loptu u sopstvenu mrežu na radost domaćina za 2-1, igrao se 30. minut.

Pred kraj poluvremena iz naizgled bezazlene situacije došlo je do penala za goste ali šut Stajkovića brani iskusni Radojević i na odmor se odlazi sa 2-1 u korist domaćina.

Na početku drugog dela blaga inicijstiva gostiju ali se to završavalo na nekih 20-tak metara od gola golmana Radojevića.

U drugom delu tempo je opao i sve do 93. minuta nije bilo uzbuđenja kada je Kaluđerica centrirajući po ko zna koji put uspela da dobije jedanaesterac sasvim opravdano kada je srušen Simeunović.

Odgovornost ovoga puta preuzima još jedan reklo bi se iskusan igrač Antonijević, ali Radojević brani i ovaj šut i donosi svojoj ekipi važne bodove u borbi za prvo mesto.

Treba napomenuti da je sudiska trojka imala par odluka koje su izazvle negodovanje od strane obe ekipe.

Sve u svemu lepa fudbalska predstava pred velikim brojem gledalaca, odigrana u fer i korektnim uslovima i zaslužena pobeda domaćina u derbiju kola!

Kaluđerici ostaje pitanje kako, zašto i zbog čega ovako slabo?!? Dok gostujući sastav ovom pobedom preskače današnjeg rivala i nastavlja trku sa ekipom Šumadije za prvo mesto na tabeli.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.