Teren onemogućio „fudbal“ na stadionu Mladosti, Budućnost do sva tri boda posle golova na početku i na kraju meča!

U 12. kolu Prve Beogradske lige – grupa B ekipa Mladosti je dočekala ekipu Budućnosti. U dosadašnjem toku sezone domaćin ovog susreta je osvojio 6 bodova i nalazi se na 11. mestu na tabeli, dok ekipa Budućnosti na svom kontu ima 11 bodova i nalazi se na 9. mestu na tabeli.

Od samog starta meča usled nakvašenog terena se znalo da na ovom meču neće biti neke preterano lepe igre. Međutim već u 4. minutu posle odlične akcije gosti dolaze u vodstvo, strelac gola bio je Lukić Nemanja. Verovatno su mnogi posle ranog vraćanja lopte na centar potajno u sebi mislili da će videti odličan meč sa mnogo golova i odličnom igrom kako na jednoj tako i na drugoj strani, ali to po svemu viđenom nije bio slučaj.

Igralo se muški na sredini terena, sa veoma malim brojem šansi. Na poluvreme se otišlo sa rezulatom koji je na semaforu još od 4. minuta, a to je 0:1 u korist gostiju iz Dudovice.

Drugo poluvreme se nije u mnogome razlikovalo od prvog dela, do pred sam kraj meča nije bilo nekih znajačajnih dešvanja koja su vredna pomena.

U poslednjih 10 minuta meča ekipa Mladost krenula je na sve ili ništa, što im se u ovom slučaju nije isplatilo.

Prvo je posle kontra napada u 86. minutu rezervista Sandić duplirao prednost svog tima na 0:2. Da bi pred sam poslednji zvižduk glavnog sudije Fogl Ivan postavio konačan rezultat meča na 0:3.

Obe ekipe su meč odigrale fer i korektno, igra nije bila lepa za oko navijača ali je stanje terena u mnogome uticao na igru oba tima. Suđenje odlično, sa sitnim zamerkama od strane oba tima ali bez neke prevelike štete.

STARTNE POSTAVE:

Mladost: 1-Marinković; 2-Džodić; 3-Novaković; 4-Drašković; 5-Vasić; 6-Kokot; 7-Milošević; 8-Gavrilović; 9-Petrović; 10-Biševac; 11-Milovanović.

OFK Budućnost: 1-Simić; 3-Fogl I; 4-Fogl N; 5-Ašković; 6-Pavić; 7-Gojković; 8-Mićić; 9-Milinković; 10-Savić; 11-Lukić; 15-Lalović.

U sledećem kolu ekipa Mladosti gostuje lideru na tabeli ekipi Barajevo, dok ekipa Budućnosti na svom terenu dočekuje ekipu BSK 1926.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.