Vrčin goleadom ispratio Napredak i održao priključak za vodećim ekipama! (VIDEO)

U 12. kolu Prve Beogradske lige – grupa C ekipa Vrčina na svom terenu ugostila je ekipu Napredak Međulužje. Posle 11 odigranih mečeva ekipa Vrčina nalazi se na 4. mestu sa 25 osvojenih bodova, dok je gostujuća ekipa na ovom susretu na 13. mestu sa 4. osvojena boda.

Po raskvašenom terenu Vrčin je krenuo furiozno. Prvu šansu u 5. minutu imao je Stekić Nemanja čiji je šut izblokiran.

Već u 8. minutu 1:0, Đorić odlično upošljava Markovića koji se u prijemu oslobađa čuvara i sa 16 metara šalje loptu u mrežu.

Gosti uspostavljaju ravnotežu i posle kiksa Vrčinske odbrane dolaze do poravnanja u 20. minutu.

Hladan tuš je usledio u 32. minutu. Kiks štopera Vrčina Napredak koristi i to je 1:2.

Vrčin u 40 minutu dolazi do poravnanja. Aleksandar Đorić postiže pogodak direktno iz kornera.

SNIMAK GOLA ZA 2:2.

U 45. minutu gužvu u šesnaestercu koristi Marković i ubacuje loptu u gol za 3:2.

SNIMAK GOLA ZA 3:2.

U drugom poluvremenu Vrčin je držao loptu i stvarao šanse. Najbolji igrač meča Aleksandar Đorić se lako oslobodio čuvara nesebično upošljava Jovana Jeremića koji uvećava u 72 .minutu na 4:2.

Isti dvojac je kreirao akciju i u 82. minutu opet Jeremić uvećava rezultat na 5:2.

SNIMAK GOLA ZA 5:2.

Najlepša ackija i gol odigrao se u 90. minutu. Marković Nemanja je uzeo loptu kod svog šesnaesterca razmenio dva dupla pasa sa Đorićem i Prošićem izbija sam na golmana gostiju i stavlja tačku na ovaj meč rezultatom 6:2.

SNIMAK GOLA ZA 6:2.

STARTNE POSTAVE:

Vrčin: 1-Milanković; 2-Prošić; 3-Jeremić; 4-Đorić; 5-Knežević; 6-Radaković; 7-Stekić; 8-Stekić; 9-Marković; 10-Vidović; 11-Đurović.

Napredak: 1-Bujagić; 2-Tanasijević; 3-Milojević; 4-Arsenijević; 5-Đurđević; 6-Mitrović; 7-Obradović; 8-Dobrosavljević; 9-Radojević; 10-Milić; 11-Krstić.

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata ekipa Vrčina gostuje ekipi Velika Krsna, dok Napredak na svom terenu dočekuje ekipu Boleča.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.