Fudbal se igra baš zbog ovih mečeva, kapa dole Sefkerincima i Ravnoj Gori!

FK Tempo Sefkerin – KFK Ravna Gora 2:0(1:0)

Po lepom i sunčanom vremenu ekipe TEMPA i Ravne Gore odigrali su zanimljivu prijateljsku utakmicu.

Prvi put od osnivanja Kraljevski Fudbalski Klub Ravna Gora gostovao je u Sefkerinu gde su kako kažu lepo ugošćeni od tradicionalno dobrih i gostoprimljivih domaćina koji su se potrudili da obezbede sve uslosve da se utakmica odigra ali i da se održi čuveno treće poluvreme po čemu su Sefkerinci najpoznatiji uz neizbežan roštilj i piće po završetku utakmice.

Šta reći o samoj igri. Ređale su se šanse sa obe strane. Bilo je sijaset prilika ali golmani su danas bili na visini zadatka.

Tempo je došao u prednost od 1:0 u 24. minutu kada je sudija dosudio jedanaesterac zbog prekršaja nad Radomirovićem u šesnaestercu gostiju.

Radomirović je preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke.

Uzvratili su gosti stvorivši 3 odlične prilike za gol ali su goman Šiđanin a u jednom navratu i stativa sačuvali gol Tempa.

U drugom poluvremenu su domaći napravili nekoliko izmena pa je i ritam utakmice malo opao. Tačku na ovaj susret stavio je Radomirović svojim drugim golom u 63. minutu kada je pobegao svom čuvaru ušao u šesnaesterac i rutinski iskosa plasirao loptu pored nemoćnog golmana gostiju Matića.

Sefkerinci će sledeći vikend odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Voja Gačić u Pančevu dok Ravnu Goru očekuje derbi meč za naslov jesenjeg prvaka protiv ekipe Avala 1939 u Belom Potoku.

Sastav Tempa: Šiđanin, Jovanov, Todorovski, Janković, Stanisavljević, Simeon, Avramović, Radomirović, Dačić, Zina, Dimitrov, Erdeljan, Živkov, Rađenović.

Sastav KFK Ravna Gora: Matić, Jugović, Radovanović, Đerić, Nikolić, Prlja, Drašković, Lekić, Stojković, Đokić, Ilić, Nikić.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.