Kaluđerica bitnom pobedom u derbiju kola drži i dalje prvo mestu na tabeli!

U 11. kolu prve Beogradske lige – grupa C, lider na tabeli ekipa Kaluđerice je dočekala ekipu Vrčina koja je takođe na 25 bodova kao i Kaluđerica ali zbog bolje gol razlike Kaluđerica je prva na tabeli.

Derbi Prve Beogradske lige grupa C nije po igri opravdao epitet derbija.

Na samom početku meča pred oko 100-nak gledalaca u Kaluđerici inicijativu je preuzeo domaćin što je dovelo do jedanaesterca u 11. minutu, nespretnom igrom štopera gostiju Savića koga je lopta pogodila u ruku.

Siguran sa jedanaest metara bio je Stajković za 1-0.

Posle primljenog gola gosti su se malo trgli i pokušali nešto više ali bez rezultata i tako do poluvremena.

Na početku drugog poluvremena egal igra obeju ekipa. Teren nije dozvoljavao neku igru po zemlji pa se često preskakala igra.

U izjednačenoj igri odlučile su dve greške defanzivaca gostiju tako da su domaćini sa dva brza gola u 63. i u 65. minutu golovima Stajkovića i Milovanovića došli do 3:0.

Bledo izdanje gostiju i zaslužena pobeda Kaluđerice, bitka za prvaka se nastavlja sledeće nedelje kada Kaluđerica gostuje Boleču u komšiskom derbiju.

Sudijska trojka odradila je posao bez greške. Sve ostalo je bilo korektno kako na terenu tako i van njega.

Na samom kraju treba napomenuti da su za goste igrali i šest bivših igrača Kaluđerice od kojih su četvoro učestvovali u zasada najvećem uspehu Kaluđerice plasman u Prvu Beogradsku ligu!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.