Fudbalerke Rada boljom igrom u drugom poluvremenu do trofeja u kupu!

Danas je odigrano finale kupa između ženskih ekipa Rad (Beograd) i Heroj Polet (Jajinci), evo dve ekipe se jako dobro poznaju jer su se već 2 puta susrele u drugoj ženskoj ligi Beograd,prvo je ekipa Rada ugostila devojke iz Jajinca na svom terenu u 1. kolu i tada je rezultat bio nerešen (1:1), da bi u 4. kolu Rad gostovao u Jajincima i taj meč je završen rezultatom 3:2 u korist domaće ekipe.

Posle prvih 45. minuta, i posle pregršt šansi kako na jednoj tako i na drugoj strani nije bilo pogodaka.

U drugom delu meča fudbalerke Rada su nešto bolje otvorile meč što je rezultiralo i prvom golom, igrao se 60. minut kada je Rad preko Đukićeve došao u vodstvo od 1:0.

Nakon primljenog gola fudbalerke Heroja se „bude“ i kreću sa ofanzivnom igrom, odličnu priliku za izjedanječenje imale su gostujuće fudbalerke preko ali je Miličević sa 5 metara šutirala preko prečke.

Kao što to obično biva, posle promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj, u sledećem napadu posle promašaje fudabalerke Heroja Đukićeva postiže i svoj drugi za dupliranje prednosti na 2:0 u 75. minutu.

Da meč ima neizvesnu završnicu pobrinula se Maja Miličević koja u 85. minutu postiže prvi gol za Heroj Polet i smanjuje prednost domaće ekipe na 2:1.

Ipak i pored prilika, ekipa Heroja nije uspela da do kraja meča postigne taj jedan gol koji im je falio da meč dovedu do penala. Ekipa Rada je zaslužena pobedila ovaj meč i nose trofej na Banjicu!

Pohvale jednoj i drugoj ekipi na zalaganju i prikazanoj igri, takođe treba napomenuti da je sudijska trojka odlično odradila svoj posao.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.