Rezultatska klackalica na kraju pripala gostima iz Krnjeva!

U 14. kolu Podunavske okružne lige ekipa Glavaš (Glibovac) na svom terenu ugostila je ekipu Jedinstva (Krnjevo). U dosadašnjem toku prvenstva gosti na ovom susretu osvojili su 13 poena i nalaze se na 12. mestu na tabeli, dok ekipa Glavaš zauzima 11. mesto sa 14 bodova.

Imali su igrači Glavaša prvi priliku da povedu, Pavlović je osvojio loptu, izdržao duel sa Tirnanićem, potom i lako zaobišao Prvulovića, ali je ostao bez snage da uputi bolji šut.

U 29. minutu kapiten Radoslav Milojičić je pokušao iz slobodnjaka sa 20 metara, a njegov snažni odlazi malo preko gola.

Nekadašnji predsednik Opštine Smederevska Palanka igrao je bez greške i dobio gotovo sve duele u vazduhu i na zemlji.

Domaći do gola dolaze nekoliko minuta kasnije. Pavlović je idealno spustio loptu Markoviću koji je imao sve vreme ovoga sveta da savlada Milojevića za 1:0.

Radost domaćih navijača trajala je samo dva minuta, Goran Tirnanić spaja sa golom Jovanovića koji levom nogom elegantno smešta loptu pored Stevanovića i to je 1:1 što je ujedno i konačan rezutlat prvog poluvremena.

Drugo poluvreme bilo je još efikasnije od prvog, a domaćin je opet prvi tresao mrežu. Pavlović je povukao kontru, razmenio dupli pas sa saigračem i lako postigao gol kojim je vratio prednost domaćoj ekipi, rezultat 2:1 65. minut.

Ovoga puta se na izjednačenje čekalo 12 minuta. Jovanović je iskoristio nepažnju domaćih defanzivaca da im se nakon dugog pasa prikrade iza leđa, poslao je loptu na drugu stativu, a Rajković samo podmetnuo glavu za 2:2.

U 90. minutu na scenu stupa neuništivi Boban Mitić. Sa polovine gostiju proigrava Jovanovića, on prefinjenim prijemom daje sebi idealan for i na preslikan način iz prvog poluvremena stavlja tačku na utakmicu i donosi svom timu velika 3 boda na gostovanju u Glibovcima.

Treba napomenuti da su domaći navijači bili na „nivou zadatka“ i da su dobili pohvale od gostiju iz Krnjeva.

STARTNE POSTAVE:

Glavaš: 1-Stevanović; 2-Stepanović; 3-Petković; 4-Mašić; 7-Ilić; 8-Milojičić; 9-Stanišić; 10-Spasić; 14-Marković; 15-Pavlović; 17-Tacković.

Jedinstvo: 1-Milojević; 2-Bekčić; 4-Tirnanić M; 5-Prvulović; 6-Pešić; 7-Pržić; 8-Jašić; 9-Jovanović; 10-Radojković; 11-Tirnanić A; 15-Tirnanić G.

U sledećem ujedno i poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata ekipa Glavaš gostuje timu Mladi Radnik, dok Jedinstvo na svom terenu dočekuje lidera na tabeli ekipu Sloge.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.