Skobalj furiozno sa 6 golova spušta zavesu na jesenji deo prvenstva!

U 11. kolu Prve gradske lige Smederevo ekipa Vožd 2020 je na svom terenu dočekala je ekipu Skobalj, posle 10 takmičarskih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 10. mestu sa 6 osvojenih bodova, dok ekipa Skobalja zauzima 3. mesto na tabeli sa 22 bodova.

Utakmica je odigrana po oblačnom vremenu i po veoma neravnoj travnatoj površini.

U uvodnim minutima meča odmah je uspostavljena potpuna inicijativa gostujuće ekipe gde je posle par promašenih kolosalnih prilika dosuđen kazneni udarac. Siguran egzekutor je bio Nikola Janković za 0-1.

Ubrzo nakon toga,posle prekida sa strane strelac za Skobalj bio je prekaljeni defanzivac Darko Radojković čiji je ovo 4. uzastopni pogodak na poslednja 4 meča.

Treći pogodak gostiju je pravo remek delo fudbalskog virtuoza Bojana Stanojevića čiji je projektil sa 25 metara završio u donjem desnom uglu protivnickog gola. Rezultatom 0:3 se završilo prvo poluvreme gde gosti u potpunosti vodili igru.

Početak drugog poluvremena je obeležio slab ritam ekipe Skobalja, što su domaći igrači probali da iskoriste, ali već posle 20 minuta došlo je novog gola gostiju. Vihorno krilo Nemanja Stanojević je posle par slaloma ka protivničkom golu rutinski postigao pogodak i time povećao prednost.

Nakon toga su se ređale šanse ispred gola domaćina da bi u 82. minutu posle uigrane akcije preko leve strane, siguran egzekutor ponovo bio Nemanja Stanojević.

Pred sam kraj meča,posle kornera, najspretniji u prostoru domaće ekipe bio je mlađani David Todorović koji je postigao svoj prvenac ove sezone.

Ovom pobedom ekipa Skobalja je još jednom potvrdila da je ekipa sa najboljom formom u ligi, ovo je njihova osma vezana pobeda. Ovo je ujedni bio i poslednji meč jesenjeg dela prvenstva, ekipa Skobalja na zimsku pauzu ide sa 3. mesta na tabeli, dok Vožd jesenji deo prvenstva završava na 10. mestu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.