Jedinstvo igralo i pogađalo, gosti bez prave završnice!

U 13. kolu Zlatiborske okružne lige – grupa 1 ekipa Jedinstvo (Kalenić) na svom terenu dočekala je ekipu Plavi Tok (Dražinovići). Pre ovog kola ekipa Jedinstva je sa 9 bodova bila 7. na tabeli, dok su gosti iz Dražinovića bili na 6. mestu sa 10 bodova.

Jedinstvo (Kalenić) – Plavi Tok (Dražinovići) –> 6:1 (3:0).

STARTNE POSTAVE:

Jedinstvo: 1-Sinđelić; 2-Vukosavić; 3-Balčak; 4-Vilimanović; 6-Radovanić; 7-Kolarević; 8-Vujić; 10-Draškić; 11-Mićović; 14-Golubović; 17-Živković.

Plavi Tok: 1-Kabanica; 3-Varnica; 4-Danilović; 5-Dragutinović; 6-Grujičić; 7-Milovanović; 8-Bogdanović; 11-Dimitrijević; 14-Pantelić; 15-Jeverica; 16-Varnica.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, prvu ozbiljnu priliku imali su domaćini u 20. minutu i uspeli su da je realizuju preko Živković Bojana rezultat se menja na 1:0.

Posle primljenog gola gosti su krenuli nešto ofanzivnije na gol domaćina, bilo je prilika ali bez završnog šuta na gol koji je u ovom susretu branio Sinđelić. Kako to obično biva, posle promašenih šansi na jednoj stiže kazna na drugoj strani.

Igrač domaćih Mićović Branislav otvara svoj golgeterski meč sa 2 gola, u 37. i 46. minutu postavlja rezultat na 3:0.

Na stranu drugog dela igre gosti preko Dragutinovića smanjuju na 3:1. Bilo je igre i šansi kako na jednoj tako i na drugoj strani ali su domaći imali više sreće od gostiju.

Do kraja meča dvostruki strelac do 75. minuta postiže dva brza gola u razmaku od 2 minuta, overava „het-trik“ sa jednim golom preko i otklanja sve dileme o pobedniku ovog susreta. Do kraja meča Draškić Mladen postiže gol za konačnih 6:1.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.