Kosmaj osigurao sva tri boda pred sam kraj meča, crveno-beli pokazali odličnu igru!

U 14. kolu Beogradske zone ekipa Zvezde (Konatice) je gostovala ekipi Kosmaj (Ralja). Posle 13 takmičarskih vikenda ekipa crveno-belih zauzima 13. mesto sa 14 osvojenih bodova, dok ekipa Kosmaj sa 22 boda zauzima 4. mesto na tabeli.

Posle uvodnog odmeravanja snaga obe ekipe su se otvorile i krenule sa ofanzivom igrom što je i na jednoj i na drugoj strani otvaralo prostora za kontra napade.

Igrao se 10. minut kada je posle kontra napada mladi igrač domaćih Bekić Ognjen postigao gol za svoju ekipu i to je 1:0.

Do kraja poluvremena beležimo po dve dobre šanse na obe strane ali su mreže mirovale.

Od starta drugog dela igre gosti za nijansu bolji u polju, znali su da nemaju šta da čekaju i krenuli su svim silama na gol Kosmaja što se i isplatilo.

U 58. minutu posle centaršuta Srećkovića najbolje se snalazi Selić i postiže izjednačujući pogodak na meču. Nedugo posle prvog gola isti igrač je imao odličnu priliku ali prečka nije bila saveznik crveno-belima.

U finišu susreta u 81. minutu odličnim udarcem glavom Lejić Željko uspeo je da savlada golmana Ristića i da obezbedi sva tri boda domaćoj ekipi.

STARTNE POSTAVE:

Kosmaj: 1-Milivojević; 2-Arsić; 3-Jovičić M; 4-Jovičić I; 5-Antonijević; 6-Lejić; 7-Bekić; 8-Pantić; 9-Čokić; 10-Stojanović; 11-Nikolić.

Zvezda Konatice: 1-Ristić; 2-Srećković; 3-Sotonica; 4-Marinković B; 5-Kastratović; 7-Sebić; 8-Marinković M; 9-Selić; 10-Nedić; 11-Petrović; 19-Sulejmani.

U sledećem kolu ekipa Zvezde dočekuje Sinđelić, dok Kosmaj gostuje ekipi Torlak.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.