Utakmica na Selištu završena podelom bodova!

U 10. kolu opštinske lige Šabac – Pocerina ekipa Mladost Svileuva na svom terenu dočekala je ekipu Rudar (Donje Crniljevo). U dosadašnjem toku prvenstva domaćin ovog susreta je osvojio 9 bodova i nalazi se na 9. mestu na tabeli, dok ekipa Rudara zauzima 12. mesto sa jednim bodom.

U prvom poluvremenu bilo je šansi na obe strane, ali su mreže na čuđenje mnogih ostale mirne.

U drugom poluvremenu domaći sastav je izašao ofanzivinije, što se videlo i na terenu blagom inicijativom, ali opet bez realizacije sve do 72. minuta, posle kornera koji je izveo Đurić odličnim udarcem glavom Andrić postiže gol i to je 1:0 u korist domaće ekipe.

Posle primljenog gola gosti kreću na sve ili ništa, što im se u ovom slučaju i isplatilo. Pred sam kraj meča u 90. minutu posle slobodnog udarca gosti dolaze do gola i postavljaju konačan rezultat meča na 1:1.

STARTNE POSTAVE:

Mladost Svileuva: 12-Ristirojević; 2-Živanović; 3-Lazarević; 4-Blagojević; 5-Protić; 15-Lazarević; 7-Babović; 8-Jurišić; 9-Andrić; 10-Dragojević; 11-Đurić.

Rudar: 12-Todorović; 2-Manić; 3-Lukić; 4-Lazarević; 5-Mićić; 6-Matić; 7-Manić; 20-Tomić; 9-Vasić; 10-Mićić; 13-Damnjanović.

U sledećem kolu Mladost gostuje ekipi Jedinstva, dok ekipa Rudara na svom terenu dočekuje Korman.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.