Partizan bez mnogo muke osvojio 3 boda, gosti zbog problema sa sastavom nisu pružili jači otpor!

U 14. kolu PFL-a Pančevo ekipa Partizana (Uljma) je na svom terenu dočekala ekipu Spartak 1911 (Debeljača). Posle 13 odigranih mečeva crno-beli se nalaze na 8. mestu na tabeli sa 19 bodova, dok je ekipa Spartaka na poslednjem mestu na tabeli sa 9 bodova.

Od samog starta meča domaći sastav silno motivisan, njihovom treneru Ljubiši Iliću „Vrapcu“ je danas bio rođendan, pa su igrači želeli da mu prirede poklon sa tri boda. Gostujući sastav iz Debeljače je danas došao u prilično oslabljenom sastavu i nisu mogli da pruže jači otpor domaćeg sastavu (čak 5 mlada igrača bila su u startnih 11, bez izmena na klupi).

Domaći su učestalim napadima na gol gostiju rano poveli, igrao se 9. minutu kada je posle sjajnog prodora i centaršuta Pešića loptu u mrežu smestio najbolji strelac domaće ekipe Strahinja Jovanović.

Nastavili su domaći sa šansama ali nisu bili precizni u završnici sve do 41. minuta kada je Popov Ivan solo prodorom i odličnim udarcem postavio konačan rezultat prvog poluvremena na 2:0.

Drugo poluvreme ista slika kao i u prvom delu igre, igrači crno-belih nastavljaju sa napadima na gol gostiju, u 50. minutu najbolji izvođač slobodnih udaraca u Partizanu sa Uljme Ivan Jezdimirović postiže i treći gol za svoju ekipu.

VIDEO GOLA:

U nastavljaku susreta trener Vrabac daje šansu rezervistima sa klupe da pokažu šta znaju.

Konačnih 4:0 postavlja najstariji igrač domaćeg sastava Ivan Popov i svojim drugom golom na meču stavlja tačku na ovaj susret.

STARTNE POSTAVE:

Partizan: 1-Cvijić; 5-Jezdimirović; 7-Živojnov; 8-Draškić; 9-Jovanović; 10-Banu; 11-Stojković; 14-Oslanski; 16-Popov V; 21-Popov I; 40-Pešić.

Spartak 1911: 1-Đuričkov; 2-Cicka; 4-Živu; 6-Jaramaz; 7-Simonović; 8-Buza; 11-Milić; 13-Koložvari; 14-Balogi; 16-Veselinović; 17-Mohači.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.