Palilula golom u 90. minutu osigurala niz od 5 mečeva bez poraza!

13. kolo Nišavske okružne lige
FK Rad – FK Palilula –> 2:2 (1:1).

Ekipa Palilule gostovala je u Merošini jednoj veoma neugodnoj ekipi, ekipi Rada. Utakmica sa dosta šansi i tenzija.

Od samog starta gosti su preuzeli inicijativu. Nizale su se šanse, međutim i domaćin je par puta zapretio dobrim šansama.

Na asistenciju Dragana Radojkovića, u 37. minutu, precizan je bio Nikola Radojković. Pucao je iskosa u donjem uglu i lopta je nesmetano ušla u mrežu. Nemoćan je bio vratar domaćina.

Od tog momenta gostujuća ekipa staje što se i potvrdilo. U 42 minutu slobodan udarac za domaćina, centar šut, udarac glavom i rezultat 1:1, strelac za domaće Ilić Nebojša. Usledio je odmor.

U 57. minutu na scenu stupa golman gostiju Stojadinović, domaći su krenuli u kontra napad kada je Stojadinović imao jedan na jedan sa domaćim igračem. Golman Palilule startovao je pogibeljno i sudija pokazuje na belu tačku. Precizan sa bele tačke bio je Vukiočić za 2:1.

Nakon jednog starta L. Jankovića došlo je do totalnog haosa na terenu gde je udaren naš kapiten Radoslav Janković, na teren su sa klupe utrčali predstavnici obeju ekipa. Sudija je tada pokaza tri žuta kartona. Od tog momenta gosti kreću u napad i svim snagama se bore da poravnaju rezultat. U 90. minutu šansu je iskoristio mladi Petar Stanković za 2:2.

STARTNE POSTAVE:

Rad 1974: 1-Živković; 2-Milosavljević; 3-Ilić; 4-Dinić; 5-Vukić; 6-Grujić; 7-Ivanović; 8-Todorović; 9-Vasković; 11-Mitić; 16-Vukoičić.

Palilula: 12-Stojadnović; 2-Janković; 3-Lukić; 4-Marinković; 5-Radojković; 6-Janković; 7-Milanović; 8-Branković; 9-Rajković; 10-Radojković; 11-Stanković.

U sledećem kolu ekipa Palilule gostuje Borcu, dok ekipa Rada gostuje Moravcu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.