Jedinstvu pripalo prvo poluvreme, Mladost golovima u drugom do jednog boda!

U 11. kolu opštinske lige Šabac – Pocerina ekipa Jedinstvo (Mala Vranjska) je na svom terenu dočekala ekipu Mladost Svileuva. U dosadašnjem toku sezone ekipa Jedinstva je osvojila 3 boda i nalazi se na 11. mestu na tabeli, dok ekipa Mladosti zauzima 9. mesto na tabeli sa deset bodova.

Utakmica u Maloj Vranjskoj.
Jedinstvo – Mladost Svileuva 2:2 (2:0)
Sudijska trojku čine:
Glavni sudija: Stefanović Milan
Prvi pomoćni: Stepanović Dragan
Drugi pomoćni: Vlada Pavlović

Meč je od samog starta obilovao sa prilikama kako na jednoj tako i na drugoj strani, igrao se 4. minut kada je po levoj strani prošao Dragojević, centrirao u šesnaesterac lopta dolazi do Savića ali je golman dobro reagovao i sačuvao svoj gol.

U 7. minutu slobodan udarac za domaće ali usled intervencije gostujućeg golmana rezultat ostaje 0:0.

Igrao se 18. minutu kada smo mogli da vidimo centar šut za domaće koji usled loše intervencije golmana gostiju završava u mreži za 1:0.

Sedam minuta kasnije, ekipa domaćih dobija veliku priliku da duplira prednost sa kaznenog udarca što i koriste i to je 2:0 za domaće.

Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao.

Od starta drugog dela gosti iz Svileuve kreću sa ofanzivnijom igrom, već na samom startu sudija je opet pokazao na belu tačku, ovoga puta priliku da postignu gol imali su gosti ali je Marko Savić pogodio prečku pa je rezultat ostao 2:0.

Ofanzivna igra gostiju ostavljala je dosta prostora za kontre i polu-kontre domaćih ali nije bilo nekih ozbiljnijih situacija pred golom gostiju.

U 66. minutu posle jednog napada domaćih gosti kreću silovito ka golu domaćih i preko Savića uspevaju da prepolove prednost na 2:1.

Krenuli su gosti na sve ili ništa što im se isplatilo već u 74. minutu po desnoj strani prolazi Potić, ulazi u 16m domaćina i odličnim šutem postiže gol i donosi egal utakmici, rezultat 2:2.

Do kraja meča bilo je šansi na jednoj i na drugoj strani ali su mreže mirovale.

STARTNE POSTAVE:

Jedinstvo: 22-Maksimović Nenad; 2-Ilić Nenad; 3-Petrović Vladimir; 4-Kuzmić Miroslav; 5-Ilić Dejan; 6-Didulica Stefan; 7-Skorić Milutin; 8-Stanojević Dejan; 9-Mišković Nikola; 10-Ilić Bojan; 11-Tuco Dragan.

Mladost Svileuva: 12-Ristivojcević Žarko; 2-Živanović Goran; 3-Đokic Milan; 4-Blagojević Boško; 5-Protić Miloš; 6-Babović Slobodan; 17-Andrić Ivan; 8-Jurišić Bogdan; 9-Savić Marko; 10-Dragojević Jovica; 13-Lazarević Nemanja.

Igrač utakmice: Protić Miloš (Mladost svileuva)

U sledećem kolu ekipa Jedinstva gostuje ekipi Korman, dok je Mladost slobodna u sledećem kolu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.