Ključ nastavio sa dobrim partijama na svom terenu!

U 13. kolu okružne Borske lige ekipa Ključa je na svom terenu dočekala ekipu Miloševo, posle odigranih 12 mečeva domaćin ovog susreta zauzima 11. mesto sa 15 bodova, dok gosti iz Miloševa imaju 11 bodova što je dovoljno za 14. mesto na tabeli.

Meč samo što je počeo a golman gostiju je već morao da vadi loptu iz svoje mreže, solo prodor Marka Papića po levoj strani i odličan centaršut koji je na drugoj strani sačekao iskusni Bojan Trajilović bio je dovoljan za rano vodstvo domaće ekipe.

U 25. minutu Trajilović izlazi sam pred golmana i postiže svoj drugi gol na meču, asistent kod drugog gola bio je Milenković.

Na samom kraju prvog poluvremena štoper Nemanja Savić pogađa prečku posle gužve i posle toga rezultat ostaje 2:0.

U drugom poluvremenu stvari su se okrenule, gosti kreću silovito i posle odlične akcije i šuta gostiju lopta prolazi tik pored stative.

U 74. minutu posle odličnog centaršuta Zorana Milovanović sam u petercu Ivica Đorđević smanjuje na 2:1.

Do kraja meča gosti su imali svoje šanse za potpuno anuliranje prednosti domaćeg sastava ali su domaći igrači utakmicu mirno priveli kraju i osigurali nova 3 boda!

Na kraju 3 boda za ekipu Ključa, danas smo mogli da gledamo utakmicu bez mnogo šansi, domaći sastav je bez standardnih 4-5 igrača uspeo da osvoji sva tri boda i nastavi niz dobrih partija na svom terenu.

Igrač utakmice: Bojan Trajilović.

STARTNE POSTAVE:

Ključ: 1-Čazimović; 2-Savić; 3-Lazarević; 4-Gicelanović; 5-Paunović; 6-Marinović; 7-Milenković; 8-Trajilović; 9-Papić; 10-Marinković; 99-Stojanović.

Miloševo: 1-Miljković; 2-Kocić; 3-Pavlović; 4-Matejević; 5-Stanojević; 7-Lepojević; 8-Janković; 9-Milovanović; 10-Stojanović; 11-Đorđević; 17-Dimitrijević.

U sledećem kolu ekipa Ključa gostuje Radničkom iz Klokočevaca, dok ekipa Miloševo dočekuje ekipu Poloma!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.