Kotroman namučio Ježavicu, ali gosti nose kući bodove!

U okviru 12. kola Zlatiborske Okružne Lige ekipa Kotromana dočekala je favorizovanu Ježevicu.
Meč je sudila sudijska trojka iz Užica na čelu sa Jovanom Ćosovićem.

Gosti su u prvom poluvremenu diktirali tempo i stvorili 3 izgledne šanse ali danas odlični golman domaćih Turudić fenomenalno je sve to odbranio.

U nastavku meča gosti opet kreću u atake ali lepa akcija završava udarcem pored stative.

U 63. minutu prva ali i velika šansa za domaće. Cukavac je uputio snažan udarac po golu ali golman Nestorović brani a lopta se odbija do najboljeg strelca domaćih Radišića koji iz neposredne blizine pogađa golmana gostiju.

Kazna za taj zicer stigla je sedam minuta kasnije, gosti izvode prekršaj dok su se domaći objašnjavali sa sudijom i koriste taj poklon za vođstvo, strelac Bojan Šmakić.

Do kraja meča šanse na obe strane a najzreliju za Kotroman da izjednači propušta Radišić u 89. minutu kada glavom šalje loptu pokraj stative.

Kotroman: Nemanja Turudić 7.5. Aleksandar Bogdanović 6.5, Nemanja Tomašević 7, Ivan Joksić 6.5, Aleksandar Petrović 6.5, Ivan Jović 7, Igor Đokić 6.5, Nemanja Cukavac 7, Slobodan Lučić 6.5, Stefan Stanić 7, Obren Radišić 7.

Ježevica: Darko Nestorović 7, Stefan Mitrašinović 7, Miloš Đorđević 7, Đorđe Jelić 7, Radoje Šunjevarić 7, Bojan Šmakić 7.5, Vukašin Pešić 7.5, Slobodan Borović 7, Boban Filipović 7, Marko Krejović 7, Lazar Gavrilović 7, (Dejan Arsić-, Miloš Kostić 7)

Igrač utakmice: Bojan Šmakić (Ježevica)

V.Bukvić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.