Kupinovac igrao i promašivao, gosti iskoristili svoje šanse i osvojili sva tri boda!

U utakmici poslednjeg kola jesenjeg dela Međuopštinske lige Sever odigrane između FK Kupovinovac i FK Ursule gosti odnose zasluženu pobedu.

Utakmica je počela pritiskom domaćih, a nabolje prilike za postizanje pogotka propustili su sredinom prvog poluvremena. Prvo je Trajković pokušao nakon ubačene lopte iz kornera sa 5 metara ali je golman gostiju bio na mestu, a onda je Ranković propustio zicer ispred gola gostiju kada je neometan na 3-4 metara od gola loše zahvatio loptu glavom i promašio čitav gol.

Kazna je stigla u 29. minutu, nakon jednog bezopasnog napada gostiju Lukić je loše reagovao na 20-ak metara od svog gola, a Obradović Aleksandar sjajnim udarcem iz prve zatresao mrežu domaćina.

U 44. minutu dobar kontra napad gostiju, po loevoj strani je odlično prošao Milojević, centritrao na drugu stativu prema Urošu Nikoliću koji je odličnim udarcem glavom pogodio suprotan ugao – poluvreme 0:2.

Odmah na početku drugog poluvremena domaćin dolazi do pogotka. Ubačena lopta Stankovića sa leve strane pred gol gostiju je nezgodno odskočila, a Todorović se našao na pravom mestu i prebacio istrčalog golmana gostiju. Od tog trenutka domaći su napadali sa velikim brojem igrača, ali dosta jalovo, a igru je obelezila na momente i dosta nervozna igra sa obe strane.

Gosti su svoje šanse čekali iz kontra napada, a najbolju je u 80. minutu propustio Nikolić kada je u situaciji jedan na jedan sa golmanom traljavo šutirao pored gola. Domaći osim par udaraca sa 20-ak metara koje je golman gostiju dobro zaustavio nisu stvorili izglednu priliku.

U 94. minutu Milojević je sa oko 30 metara uputio odličan udarac i iznenadio golmana domaćih za konačnih 1:3.

Sudijska trojka je svoj posao obavila dobro.

Na kraju jesenjeg dela prvenstva ekipa Kupinovac se posle ovog poraza zadržala na 13. mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok je Urslusa prišla na samo jedan bod zaostataka i nalazi se na 14. mestu na tabeli.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.