Pobeda za titulu jesenjeg šampiona!

Ovog vikenda viđen je pravi spektakl u Tečiću, sudar dve Mladoti iz vrha tabele. Domaća Mladost je imala bod zaostatka u odnosu na gostujuću Mladost iz Dublja. Žreb je tako hteo da baš ove dve ekipe igraju u poslednjem kolu, dve najbolje ekipe u ligi, po igri, po ponašanju, po organizaciji. tvrda borba bez većih šansi viđena je u prvom delu igre, sa velikom borbom na sredini terena.

U 48. minutu domaća ekipa iz Tečića dolazi do vođstva golom Nenada Todorovića i ispostaviće se na kraju da je to bio gol koji je doneo jesenju titulu ekipi Mladost iz Tečića.

Vredi napomenuti vrlo dobro suđenje najveće perspektive SSOS FSPO Stevana Miloševića iz Jagodine sa pomoćnicima Božić Nenadom i Trajković Danijelom iz Despotovca. Ako obe ekipe nastave ovakvim tempom, biće zaista prelepo videti utakmicu u Dublju u poslednjem kolu, nadamo se da će baš ona odlučivati o šampionu.

Što se tiče ostalih utakmica poslednjeg kola, Osaonica je pobedom došla do pozicije broj 3 na tabeli sa smo 3 boda zaostatka u onodu na drugoplasirane Dubljane. Poraz Morave iz Ribara na vrućem terenu u Crkvencu, imali su gosti minimalnu prednost ali je domaća ekipa uspela da od 80-og minuta postigne dva pogotka i u potpunosti preokrene utakmicu. Ekipa iz Končareva koja kao i Ribarci imaju ambicije za vrh tabele imala je nešto lakši posao u Dragovu gde su slavili sa 1:6. U Trnavi između istoimenog domaćina i gostujuće Mladosti iz Gložana nije bilo golova. Dok je u Međureču viđeno sijaset golova, 4:3 za domaće Bratstvo protiv gostiju iz Šantarovca. Ursule je slavilo rezultatom 1:3 na teškom terenu u Kupinovcu, dok su Vinorača i GFK Strelište podelili bodove 2:2. Zanimljivo je istaći da u prvoj šestroci na tabeli imamo čak 4 Mladosti, Iz Tečića, Dublja, Končareva i Gložana. Prvenstvo nije završeno jer se za vikend igraju dve odložene utakmice i to Vinorača – Sinđelić 1934 iz Vojske i Bratstvo -Šumadinac Dragovo.

Dimitrijević J.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.