Midžor silan na gostovanju!

U 14. kolu Zaječarske okružne lige ekipa Šljivar (Šljivar) je ugostila ekipu Midžor (Kalna), posle 13 odigranih mečeva domaćin ovog susreta osvojio je devet bodova i nalazi se na 12. mestu na tabeli, dok su gosti iz Kalne uspeli da sakupe 20 bodova što je dovoljno za šesto mesto na tabeli.

Od samog starta utakmice bila je očigledna razlika u kvalitetu dveju ekipa, gosti od starta nametnuli svoj ritam i igru prebacili na polovini protivnika.

Ređale su se akcije gostiju, posle jednog soloprodora Radisavljevića i dobrog centaršuta lopa dolazi do Veljkovića koji biva izblokiran ali se lopta odbija da Tošića koji ovakve poklone ne propušta, rezantan udarac i 0-1.

Posle pogotka isti priča napadi i šanse gostiju se ređaju, najpre šansa Veljkovića zatim za Vidojkovića posle prelepe akcije ali golman domaćina je bio uspešniji.

Posle još jedne dobre akcije Veljković pronalazi usamljenog Stevanovića koji rutinski iz prve pogađa za 0-2. Posle drugog gola gosti su stali na loptu i mirno priveli poluvreme kraju.

Pred sam kraj poluvremena jedna ružna slika, napadač domaćih ulazi u konflikt sa golmanom gostiju, nastaje gužva u kojoj jedan od domaćih igrača udara golmana gostiju i dobija crveni karton.

U drugom poluvremenu je sve bilo igra mačke i miša, gosti postižu još tri pogotka, najpre Veljković, zatim Petrović odličnim udarcem, i na samom kraju Dojčinović glavom posle kornera.

Midžor da kraja jeseni ima još dve utakmice kod kuće iz kojih očekuju još 6 podova i priključak vrhu tabele, dok ekipa Šljivar u sledećem ujedno i poslednjem kolu za ovu polusezonu gostuje ekipi Kosova.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.