Vinogradar na krilima Ribaća do nove pobede!

U 13. kolu međuopštinske lige – grupa Sever, ekipa Vinogradara je na svom terenu ugotila ekipu Ursule. Posle 12 odigranih mečeva domaćin ovog susreta se nalazi na 8. mestu sa 18 osvojenih bodova, dok ekipa Ursule zauzima 14. mesto sa 8 bodova.

Utakmica je odigrana po prijatnom vremenu i odlično pripremljenom terenu. Domaćin je brzo poveo, već u 4-tom minutu igre, ali je gost izjednačio već posle 12 minuta.

Do poluvremena domaćin je uspeo ponovo da povede u 30-om minutu i sa rezultatom 2:1 završeno je prvo poluvreme.

Domaćin je malo potcenio gosta, zbog stanja na tabeli i olako ušao u meč, a i u drugo poluvreme, što je napravilo utakmicu neizvesnom i napetom pogotovo posle izjednačenja u 72-om minutu.

Tada je domaćin krenuo agresivnije u napad i već u 79-om minutu ponovo vodi sa 3:2.

Posao je završen tek u 90-om minutu gde četvorostruki strelac na utakmici Borko Ribać postavlja konačan rezultat.

Domaćin je mahom dirigovao, ali nije napravljen preveliki broj šansi kako to obično bude kada igra na svom terenu.

Golovi su postignuti iz igre, mahom prodorima po strani, kod prvog gola domaćina gostujući golman je mogao bolje da reaguje, isto je tako mogao golman domaćih da bolje reaguje kod drugog pogotka gostiju.

Sudije su odradile korektno svoj posao, uz malo više seckanja igre mladog sudije i uz dosta kartona i pored toga što igra nije bila toliko gruba. Utakmici je prisustvovalo 100-tinak navijača, što je za ovaj rang dobar broj navijača.

U sledećem kolu ekipa Vinogradara gostuje ekipi Šantarovac, dok tim Ursule na svom terenu dočekuje tim Bratstva.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.