Analiza polusezone iz ugla fudbalskog kluba Hajduk Debrc: „Moralo je bolje!“

Ekipa našeg tima na zimsku pauzu ide sa 20 bodova jer je od 10 odigranih utakmica zabeležila 6 pobeda, dva remija i dva poraza uz gol razliku 32:5. Posle nekoliko loših sezona došla je jedna od boljih u zadnjih 10 godina. Ove godine na početku sezone novi predsednik kluba Velisav Kostadinović u naš tim je doveo nekoliko kvalitetnih igrača, Dalibor Aleksić – FK Radnički Koceljeva, Saša Ignjatović – Sloga Matijevac, Dušan Stamenić i Aleksandar Kozlica Kica – FK Rvati, Sale Jovanović -Mladost Zvezda, Dejan Stefanović iz Jazovnika kao i golmana Sašu Popovića iz ekipe Prova uz domaće igrače koji su tu dugo godina: Nemanja Aleksić, Momčilo Marković, Aleksandar Đurić, Aleksandar Grbić, Jovanović Saša, Nemanja Marković, Jovanović Miroslav, mladi Nikola Živanović, dugogodišnji igrač a sadašnji trener Dragan Aleksić „Gagarin“ kroz pripremni period je sklopio sve kockice i uspešno smo počeli sezonu.

To da je ekipa dobro ukomponovana pod njegovom palicom pokazuje i sama gol razlika od 32:5. Samo 5 primljenih golova u do sada najjačoj OFL u zadnjih 10-ak godina. Na golu tima bio je Popović Saša u odbrani dva centralna štopera činio je tandem Aleksandar Grbić i Nemanja Aleksić, spoljne igrače Dejan Stefanović i po nekad Aleksandar Đurić. Vezni red Stamenić, Kozlica, Marković Momčilo, Ignjatović dok je napad činio Dalibor Aleksić i Sale Jovanović kojem nije bilo teško da iz SLOVENIJE dolazi na utakmice i na tome mu svaka čast. Sve je ovo moglo da bude još bolje da naša ekipa prvo nije kiksnula u Zvezdi pored mnogobrojnih šansi, da bi posle toga usledio poraz u Suvom Selu iako smo imali prednost i šansu jedan na jedan kao i penal, sa te dve pobede naš tim bi bio izjednačen sa prvoplasiranom ekipom Bobovika. Prvi strelac ekipe je D. Aleksić sa 15 postignutih golova.

Ono što je vredno još pomena, upravu kluba na čelu sa predsednikom Velisavem Kostadinovićem čine Marko Ninković, Dimitrije Kostadinović, Dragan Belanović poznatiji kao Stankić, kao i igrač, kapiten i bivši predsednik Đurić Aleksandar, trener Aleksić Dragan „Gagarin“ i Nemanja Aleksić, predsednik mesne zajednice Debrc Radojko…
U našem Hajduku se nadaju da će bodovna razlika ubrzo istopiti i da će do kraja biti veoma uzbudljivo. Jedno je sigurno, biće uzbuljivo i tokom prelaznog roka!

TEKST I FOTO: FK Hajduk Debrc

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!