Klub „OFK Budućnost 2020“, mesto sa čijih će terena sigurno biti dosta reprezentativaca!

OFK Budućnost 2020, osnovan 14. juna na čelu sa vlasnikom Ivanom Jevtićem i direktorom Milanom Savićem, za vrlo kratko vreme ostvario je zapažene rezultate.
Iako je sam početak našeg rada zbog epidemiološke situacije bio nelagodan za pokretanje bilo kakvog projekta, direktor Milan Savić sa svojim saradnicima uspeo je da oformi jedan od najmasovnijih klubova u regionu.

Veliki broj članova iziskuje i veliki broj terena i uslova za rad, što OFK Budućnost 2020 svakako poseduje u okviru svog sportskog centra.
Glavni teren, dva pomoćna terena sa reflektorima, balon sala i „mini pič“ čine osnovu ovog sportskog kompleksa.

Pored škole fudbala i mlađih kategorija treba izdvojiti i seniorski tim koji je u vrhu Srpske lige Istok.
Najviši dometi su jedino prihvatljivi za ljude koji rade u klubu, pored vlasnika Ivana Jevtića, direktora Milana Savića tu je i sekretar kluba Aleksandar Komadinić kao i trenerski kadar, pun bivših internacionalaca: Predraga i Nenada Stamenkovića, Milana Marinkovića, Vladimira Najdanovića kao i mlađih ali ambicioznih trenera: Dimitrija Jovanovskog, Slobodana Petkovića, Vuka Mitrovića, Martina Stanojevića i Miše Momčilovića.

Takođe, jedan od najboljih trenera golmana u regionu, Mario Bizjak, svakako je važna karika u kompletnoj obuci naših članova.

Intervju koji je dostavio direktor omladinske škole Milan Savić:

„Prošlo je godinu i šest meseci od kada sam na inicijativu Ivana Jevtića i njegove porodice,prihvatio poziv i krenuo sa radom.Iako je zbog novonastale situacije to bio najteži mogući period za poduhvate ovog tipa, prihvatio sam poziv u kome sam video nova ostvarenja i nove izazove.

Novonastala situacija ojačala je mene i moje saradnike, učinila nas boljim, organizovanijim a sve to se dalo primetiti svuda gde se OFK Budućnost pojavio.

Posebno je zadovoljstvo kada vaš rad primete najbolji u zemlji, a veliki podstrek za naš rad bila je mogućnost da sa takmičarskim selekcijama odmerimo snage sa vodećim klubovima u zemlji, kao i učešće na raznoraznim turnirima gde smo ostavili odličan utisak.

Predan rad i organizacija nikada ne prođe ne zapaženo, što u našem slučaju govori činjenica da smo za kratak period, sa oko 300 igrača postali jedan od najmasovnijih klubova u gradu i regionu!
Ovde se naše ambicije ne završavaju.
Gradimo renome sa konkretnim stvarima i ciljevima.

Kao klub smo još uvek na početku svog puta i nestrpljivo čekmo svaki naredni izazov.

Cilj nam je da postanemo vodeći klub u regionu i na tome radim sa svojim saradnicima iz dana u dan!

Sportski pozdrav! “
Direktor omladinske škole Milan Savić

OFK Budućnost 2020 je još uvek na početku svog puta i nestrpljivo čeka svaki naredni izazov. Cilj je biti najbolji u zemlji i regionu i sa tim ciljem započinjemo svaki novi radni dan!

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!