Jesenja titula ide Jedinstvu 2020 iz Maova!

Jesenja titula u Maovima, u 13. kolu opštinske lige Šabac – grupa Mačva ekipa Jedinstva iz Maova na svom terenu dočekala je ekipu FK Roma Odžino Selo iz Pocerskog Pričinovića.

Ekipa Jedinstva predvođena trenerom Nebojšom Zlatarićem jesenji deo prvenstva završila je na prvom mestu sa osvojenih 27 bodova i 44 postignuta gola i samo 7 primljenih, 9 pobeda i samo jedan poraz u prvom kolu protiv Zadrugara iz M. Pričinovića, što se pokazalo da je Jedinstvo i najbolja ekipa u ligi.

FK Jedinstvo (Maovi) — FK Roma Odžino selo (Pocerski Pričinović) –> 6-1 (2-1).

Utakmicu je sudila mlada sudijska trojka iz Šapca u sastavu:
Glavni sudija: Filipović Uroš
Prvi pomoćni: Saša Mijatović
Drugi pomoćni: Vladan Mikić
I delegat sa zone Ivan Ivanović iz Tabanovića.

Sastav Jedinstva: Ličanin Slavko; Todorović Miroslav; Teodorović Milan; Simonović Andrija; Pavlović Vlada; Marinković Jovan; Colić Đorđe; Zlatarić Veljko; Pavlović Đorđe; Stevanić Ivan.

Utakmica tvrda i neizvesna na terenu odličnom za igru po lepom vremenu. Igrao se 22. minut kada ekipa Jedinstva dolazi do prvog pogodka majstorija Đorđa Colića koji direktnim udarcem iz ugla matira golmana gostiju Željka Dimitrijevića i to je 1:0-

U 33. minutu ekipa Rome dolazi do izjednačenja 1:1 iz slobodnog udarca.

Igrao se 42. minut kada Jovan Marinković postiže pogodak za 2:1 i sa tim rezultatom odlazi se na poluvreme.

Odmah početkom drugog poluvremena za 3:1 gol postize Veljko Zlatarić koji je u narednih 15 minuta postigao još dva gola za njegov het-trik na utakmici.

U 84. minutu za 6:1 gol postiže i Miroslav Todorović za ubedljivu pobedu ekipe Jedinstva.

Ekipa Jedinstva ima samo jedan poraz i to u prvom kolu protiv Zadrugara, gde je nastupala bez tri standardna igrača i bez trenera ekipe. Ujedno je to i ekipa koja je druga na tabeli i koja ima 2 boda manje od Jedinstva što znači da će se između ove dve ekipe voditi ljuta borba na proleće za plasman u viši rang.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!