Midžor složno do pobede!

U zaostaloj utakmici Zaječarske okružne lige ekipa „Midžor“ (Kalna) dočekala je ekipu „Sloga“ (Minićevo), pre ovog susreta Midžor je imao 26 bodova i nalazio se na 7. mestu na tabeli, dok je ekipa Sloge sa 21 bodom zauzimala 9. mesto na tabeli.

Subota, 04.12.2021. Kalna
FK Midžor –FK Sloga (Minićevo) –> 3-1,
Strelci: Živković, Vidojković, Milić(p) za domaćina, a za goste Bogojević.

Ove subote u Kalni po veoma hladnom vremenu je odigrana zaostala utakmica 11. kola između domaćeg Midžora i gostiju iz Minićeva. Po izuzetno teškom terenu domaći tim je opravdao ulogu favorita.

Od samog starta domaći su preuzeli inicijativu i ređali napad za napadom. Ponovo je realizacija domaćih bila slaba.

Ređale su se šanse, prvo je kapiten domaćih Stevanović iz izgledne šanse pogodio samo prečku, zatim šansa Vidojkovića, pa Živkovića, i onda ponovo jedan neverovatna promašaj ovoga puta Petrović je uspeo da promaši ono što je teže promašiti, prazan gol sa samo jednog metra.

Nakon toga posle jedne dobre lopte Ćirića, Živković uspeva da konačno zatrese mrežu kostiju za 1-0, to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U drugom delu slična priča, ređaju se šane domaćina da bi konačno Vidojković pogodio za 2-0.

Posle primljenog drugog gola gost kreće na sve ili ništa, dobijaju kazneni udarac posle igranja rukom u kaznenom prostoru, golman domaćih Hristov brani penal Bogojeviću ali se lopta odbija do njega i to je 2-1.

Posle primljenog gola domaći su se malo probudili i ponovo uzeli stvari u svoje ruke, usledio je penal i za domaćina koji Milić rutinski pretvara u gol za konačnih 3-1.

Ovom pobedom ekipa Midžor popela se na 5. mesto na tabeli, dok je ekipa Sloge ostala na 9. mestu.

STARTNE POSTAVE:

Midžor: 12-Hristov; 3-Milošević Ž; 4-Milošević N; 5-Dojčinović; 6-Petrović; 7-Živković; 9-Stevanović; 9-Vidojković; 10-Radisavljević; 11-Ćirić; 20-Tošić.

Sloga: 1-Mladenović N; 2-Ilić; 3-Miletić; 4-Milenković; 5-Živković; 6-Prendivoj; 7-Mladenović D; 8-Nisić; 9-Aleksić; 10-Bogojević; 11-Tomić.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!