Po teškom terenu i kišovitom vremenu u Svileuvi bodove odneli gosti iz Kormana!

U 13. kolu opštinske lige Šabac – Pocerina ekipa „Mladost Svileuva“ (Svileuva) dočekala je na svom terenu ekipu „Korman“ (Šabac), posle 12 odigranih mečeva ekipa Mladosti zauzima 10. mesto na tabeli sa deset bodova, dok ekipa Kormana ima 24 bodova što je dovoljno za 3. mesto na tabeli.

Mladost (Svileuva) – Korman –> 1:2 (1:1)
Glavni sudija: Dejan Ilić
Prvi pomoćni: Nenad Tesić
Drugi pomoćni: Mladen Tesić

Od samog starta utakmica je počela sa jakim intezitetom, i jedni i drugi hteli su da polu-sezonu završe osvajanjem sva tri boda.

Već u 8. minutu zbog prigovora sudija vadi iz džepa žuti karton, upisan je igrač domaćih Savić. Pokušali su domaći ubrzo preko Savića da zaprete gostima ali je golman gostiju sačuvao svoju mrežu. Imali su i goste svoje šanse na drugoj strani ali je golman Danilović odlično intervenisao.

U 19. minutu nakon greške golmana gostiju stiže lopta do igrača domaće ekipe koji rutinski postižu gol za 1:0.

Nije se dugo vremena čekalo na izjednačenje, skoro pa preslikana situacija ispred golom domaćih, velika greška odbrambenih igrača, gosti dolaze do izjednačenje samo tri minuta od prvog gola na meču.

Do kraja poluvremena nije bilo golova ali beležimo zanimljivu situaciju u 42. minutu, posle koškanja igrača obe ekipe glavni sudija pokazuje crveni karton igraču domaćih, takođe isključen je i predstavnik domaće ekipe.

Već od samog starta drugog dela igre, gosti brojčano nadmoćniji kreću sa ofanzivom na gol domaćina, međutim igrao se 47. minut kada je posle kornera stativa bila pratoivnik domaćima i spasila siguran gol.

Pokušavali su domaći igrači da odbrane svoj gol i da iz kontri i polu-kontri ugroze gol gostiju, gosti su kako je vreme prolazilo sve jače pritiskali i pokušavali da postignu gol.

Igrao se 60. minut kada je usled loše intervencije golmana domaćih kao i odbrane, gosti dolaze u veliku priliku za gol koju i realizuju i to je 2:1 za goste.

Do kraja susreta bilo je šansi na obe strane, ali nije bilo golova, mogli su i domaći da dođu do izjednačujućeg gola iz jedne situacije u šesnestercu gostiju ali nije bilo dovoljno spretnosti.

Posle ovom meča i jedna i druga ekipa su ostale na svojim mestima na tabeli, ekipa Kormana nastavlja trku sa vodećim ekipama za plasman u viši rang, dok ekipa Mladosti ima 10 bodova, nalazi se na 10. mestu i verovatno će na proleće pokušati da se ugura u sredinu tabele i da ne strahuje za opstanak u ligi.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!