Mladost Vojlovica, mesto gde su uslovi bolji nego u mnogim okružnim klubovima!

FK Mladost Vojlovica se trenutno takmiči u II Južnobanatskoj ligi grupa „Zapad“, gde je zauzela 7. mesto u konkurenciji 10 klubova. Glavni cilj ove sezone je opstanak u ligi. Ostvareno je 5 pobeda, jedan remi i 8 poraza što iznosi ukupno 16 bodova. Po mišljenju ljudi koji vode klub jedini kiks je bio kod kuće u susretu sa ekipom BSK iz Bavaništa. Klub je u prošlosti imao izuzetno puno uspeha, a najviši stepen takmičenja je bila Prva Južnobanatska liga. Klub je osvajao 5 puta kup opštine Pančevo i to: 1990, 1993, 2000, 2004 i 2008 godine. Takođe su osvojena i dva kupa grada Pančeva 2014. i 2017. godine.

Klub poseduje izuzetno dobro pripremljen glavni teren sa jednom tribinom. Takođe u sklopu SRC se nalaze pomoćni teren i teren sa veštačkom travom i reflektorima za mali fudbal. Predsednik kluba je gospodin Aleksandar Hajder, sekretar je dugogodišnji sportski radnik ovog kluba Muharem Cimirotič, a prvi strelac jesenas je bio i glavna poluga i vedeta Miroslav Ivanišević, koji je do pre par godina igrao u Prvoj ligi Srbije. Do početka prolećnog dela, sportski pozdrav iz Vojlovice.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!