Na „Gradilištu“ radno od samog kraja polusezone, već 5 novih momaka pristupa „radovima“!

Fudbalski klub Gradilište (Loznica) osnovan je 2021. godine, takmiči se u Opštinskoj ligi Loznice, i u prvoj debitantskoj sezoni, tačnije u prvom delu sezone uspeo je da osvoji 3 boda što je bilo dovoljno za poslednje mesto na tabeli, njihov najbliži tim je ekipa Jadar koja im beži 2, odnosno Borac koji im beži 4 boda. Uprava kluba je posle sagledavanje situacije i imajući u vidu prvih 13 odigranih mečeva uvidela gde su im potrebna pojačanja pa su na vreme krenuli sa angažovanjem.

Prva tri velika pojačanja na Gradilištu dolaze iz ekipe FK Gučevo Trbušnica.

Dragoslav Jezdić (8.8.1994), dugogodišnji standardni prvotimac Trbušnice.

Stefan Jezdić (25.7.2000), takođe dugogodišnji i standardni igrač Trbušnice, pre njih igrao u ekipi Rudar iz Brašine.

Nikola Jezdić (21.4.2004) koji igra svoju prvu sezonu u seniorskom rangu takmičenja.

Sigurno će klubu dosta značiti braća Jezdić imajući u vidu da su sva trojica rođena na Gradilištu i da dvojica dolaze iz višeg ranga kako bi pomogli klubu iz svog mesta.

Četvrto pojačanje je Milan Milutinović, dolazi iz ekipe Milan Orlić iz Novog Sela, momak koji ima samo 17 godina i nema sumnje da će svojom mladošću doneti veliku energiju u ekipi.

Posle mladosti vreme je i za nekog izuzetno iskusnog, Stefan Aleksić iz Brašine je takođe novi igrač FK Gradilište, momak koji će svojim znanjem i dugogodišnjom fudbalskom karijerom mnogo doprineti mladoj ekipi Gradilišta, o Stefanu ne treba puno trošiti reči, svi poznavaoci fudbala na prostoru Loznice znaju o kakvom igraču se radi.

Stefan Aleksić (na slici desno).

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!