Slobodan Stevanović ne razmišlja da okači kopačke o klin!

Slobodan Stevanović (33) pouzdani defanzivac igra svoju 18. sezonu u karijeri. Trenutno nastupa za svoj matični klub iz Krtinske u kome je i počeo sa seniorskim fudbalom sa nepunih 16 godina.

Posle par dobrih sezona, otisnuo se u Poljsku, u nameri da izgradi inostranu karijeru, ali nakon nekog vremena vratio se u Srbiju i nastavio da igra za tadašnjeg zonaša ekipu GSP Polet (Beograd).

Zbog problema da se uskladi sa putovanjem, vraća se u Obrenovac, u narednom periodu igra za klubove Borac iz Ušća i Posavac Tišma.

Zenit karijere doživljava u Budućnosti iz Zvečke u petogodišnjem mandatu u Zonskoj ligi Beograda, važio je za najboljeg defanzivca lige.

Potom prelazi u Lazarevački klub Turbina Vreoci na nagovor Bojana Beljića. U zonskoj ligi upisao je preko 200 zvaničnih nastupa, da bi se avgusta 2021. godine vratio u klub iz Krtinske.

  • „Dolazim da pomognem svojim drugarima da stabilizuju klub u Prvoj beogradskoj ligi, a vremenom ako se otvore mogućnosti, možda da pokušamo i nešto više, svakako bi za Krtinsku zonska liga bila istorijski uspeh – rekao je tada iskusni Stevanović, koji ima tri ulaska u viši rang“.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!