OFK Borac Arnajevo – Opštinska liga Barajevo.

Fudbalski klub „OFK Borac Arnajevo“ zvanično je osnovan 1976. godine, iako je fudbal u ovom selu počeo da se igra mnogo mnogo ranije. Ekipa je posle turbulentne sezone u Prvoj beogradskoj ligi „Grupa B“ ispala u Opštinsku ligu „Barajevo“ posle tri sezone u višem rangu.

Ekipa trenutno zauzima treću poziciju na tabeli u konkurenciji od pet timova, sa skorom 4-1-3 i gol razlikom 17:11.
U klubu su zadovoljni činjenicom da je veliki broj igrača baš iz sela u kojem je klub osnovan, takođe klub poseduje mlađe kategorije u koje polaže velike nade da će iz njih izaći još dosta dobrih fudbalera.

Teren poseduje sistem navodnjavanja, te se u skladu sa tim redovno zaliva i održava. Ono čime se klub može posbeno pohvaliti jeste to da u održavanju terena i funkcionisanju kluba učestvuje veliki broj igrača što je u današnje vreme retkost. Na istočnoj strani stadiona postoji tribina sa plastičnim stolicama kapaciteta od preko 100 mesta, iz kluba najavljuju natkrivanje iste na proleće.

Takođe, bitno je naglasiti da se klub finansira iz privatnih sredstava, bez sponzora.
Uprkos ispadanju u Opštinsku ligu „Barajevo“ entuzijazam ne napušta ove mlade ljude, na svakoj utakmici se ide na pobedu, a u klubu se nadaju što bržem povratku u viši rang.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3. Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!