Pojačanje za viši rang, u Ilićevo stiže dete Partizana!

Marko Milenić
Rođen 27.4.1996.
Karijeru je započeo u Akademiji fudbala Duljaj, Topola, koja je imala saradnju sa FK Partizan. U roku od nekoliko meseci, igrajući na dve utakmice protiv Partizana, postiže na oba meča po dva gola, čime zapada za oko treneru i prelazi u FK Partizan.

U Partizanu provodi dve godine, što za njega predstavlja najlepše iskustvo u celoj karijeri.

Iz Partizana prelazi u FK Jagodina, gde provodi jednu i po sezonu. Priključivan prvom timu, zabeležava nekoliko zvaničnih utakmica u Kupu i Super ligi.

Iz Jagodine odlazi u FK Karađorđe, Topola. Dve godine srpske lige, sjajan tim, ostvareni odlični rezultati s trenerom Slavišom Kovačevićem.

Posao i obaveze su ga sprečile da se ozbiljno posveti fudbalu, pa se vraća u klub iz svog sela Donja Trnava. Tu se zadržava dve godine.

Ljubav prema fudbalu je ipak preovladala, posao ipak više nije stajao na putu, pa prelazi u FK Sloga, Desimirovac, ostaje jednu sezonu, gde za prvu polusezonu na 13 utakmica postiže 21 gol.

Ovako dobri rezultati, otvorili su mu priliku za prelazak u nekoliko timova, ali on se odlučuje za FK Srbija, Ilićevo.
Ekipa Srbije nalazi se trenutno na vodećem mestu na tabeli Prve lige Kragujevca, ciljevi uprave i igrača jesu plasman u viši rang posle 7 godina u Prvoj ligi, nekoliko puta ekipa Srbije je bila u samom vrhu tabele ali bez šanse za plasman. Izgleda da je ova sezona „ta“ sezona, prvo mesto na tabeli, skor 10-1-1, 37 bodova sa prvim pratiocem ekipom Košutnjaka koja zaostaje 5 bodova.

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!