Dalibor Stojićević – Belgija je bila prilika koja je propuštena, posle Katara na golu Vihora!

Počeo sam da treniram fudbal od svoje 10-te godine. Moj prvi klub je bio FK Železnicar iz Smedereva, tada drugi najveći klub u Smederevu. Tu sam prošao sve uzraste od pionira do prvog tima. Završio sam golmansku akademiju u Smederevu i tada se odlučio da promenim klub. Prešao sam u tada jak klub FK Crvena Zvezda iz Suvodola, igrali smo drugu ligu omladinaca.

Kako sam sticao iskustvo i postao sve stariji tako su dolazili sve veći izazovi predamnom. Sa svojih nepunih 18 godina imao sam prilike da odem za Belgiju, gde su dolazili da me gledaju i naprave snimak, sve je bilo dogovoreno ali mi je sve palo u vodu zbog mog menadžera tada. Bio sam jedan od većih talenata u Smederevu. Nastupao sam za više klubova u Smederevu, sticao i dalje iskustvo i imao sve više i više odigranih jakih utakmica.

Qatar Football Association

Odlučio sam da odem u Katar gde sam branio u 3. ligi. Od 2014. do 2016. igrao sam u klubu koji se zove Park House Caledonia, sa njima sam osvojio tamošnji kup i bili smo prvaci.

FK Obilić Živica

Nastupao sam za FK Obilić iz Živice koji se takmiči u Požarevačkom okrugu, tu sam se zadržao kratko zbog korone kada je prekinuto prvenstvo.

FK Sloga Cirikovac

Posle njih prešao sam u FK Sloga iz Cirikovca tu sam bio od 2019. do 2021. godine. Za to vreme osvojili smo prvo mesto u GFL Ligi Požarevac – grupa Dunav i plasirali se u viši rang Među opštinsku ligu. Sada sam prešao u FK Vihor Maljurevac koji se takmiči u Okružnoj ligi Požarevac i trenutno smo 5. tabeli, imamo planove na pojurimo to prvo mesto gde nam prvi na tabeli zaostaje par bodova i plasiramo se u Zonu.

Pozivamo sve klubove koji su zainteresovani za besplatnu saradnju sa našim portalom da nam se jave!