FK Beograd Karaburma – na proleće sa plejadom mladih asova do sredine tabele!

FK Beograd sa Karaburme u drugi deo sezone ulazi sa malo bodova na svom kontu, ali igrom svakako to nisu zaslužili. Nijedna ekipa nije toliko nadvisila popularne đavole, čak u 80% mečeva su đavoli bili bolji u igri i stvarali mnogo šansi, ali golovi su nedostajali.

U nastavku prvenstva ulazimo sa mladim sastavom sa kojim očekujemo da napreduje iz meča u meč i da pokažu da sa pravom verujemo u njih i našu omladinsku školu iz koje crpimo igrače. Pored standardnog Kovačevića, Mladenovskog, Petrovića, Stanojevića, Ilića… Pa čak i očekivanja su velika od Mitića, Krcunovića, Petrova, Ilije Jeremića koji je 2006. godište i koji će sigurno dobiti šansu, uz par iskusnijih i golmana Kalinća to bi trebalo da bude plan za budućnost. Klub pokušava da vrati publiku na tribinu, da bodre plejadu mladih fudbalera iz našeg pogona, po čemu se izdvajamo od drugih klubova. Klub sa Đorđem Vlajićem, Željkom Milinovićem i trenerom seniora Vladimirom Ilićem, pokušava da vrati Karaburmi stari sjaj.

Imamo dosta talentovane dece u svim generacijama sa kojom radimo pažljivo u njihovom razvoju i pokušaćemo da neke igrače prosledimo u viši rang kada prevaziđu sredinu, kao sto je Pavlović bio u Teleoptiku i Jedinstvu UB, tako i neke planove za inostranstvo pre svega u Slovačku gde imamo par klubova prate razvoj i koji uzimaju naše mlade igrače. Ovim putem i pozivamo sve mlade kojima je Karaburma u srcu i Beograd da dođu da igraju u crveno-plavom dresu. Naravno uz vatrene đavole svaki meč je zanimljiv na svoj način, a pokušaćemo da svačije ukuse zadovoljimo, možda i neki sponzori prepoznaju naš rad pa nam se priključe.

Đorđe Vlajić, bivši igrač kluba i neko ko imao zavidnu karijeru kod nas i u inostranstvu zajedno sa bivšim igračem đavola Vladimirom Ilićem prave plan da klub vrate kroz svoju decu u minimum zonaški rang takmičenja. U planu je renoviranje svlačionica i klupskih prostorija u Marijane Gregoran 60, da se vrati stari sjaj, očekujemo i teren da bude kao što je nekad bio, uz pomoćni teren koji je u planu iza gola.

Pozivamo sve klubove koji su zainteresovani za besplatnu saradnju sa našim portalom da nam se jave!