FK Napredak Jajčić – Osnovan pre godinu dana, a već podignut na viši nivo od ostalih klubova!

Fk Napredak Jajčić, osnovan 12.07.2021. Klub je tek osnovan i u svojoj prvoj sezoni želi da napravi uspeh i preko lige opština Lajkovac, Ljig i Mionica želi da obezbedi mesto u međuopštinskoj ligi grupa Zapad. Klub se trenutno nalazi na prvom mesti i sa velikim ambicijama nastavlja sezonu. Za pripremni period koji je pred nama zakazane su utakmice sa veoma kvalitetnim protivnicima.

Rad fudbalskog kluba možete pratiti na instagram stranici fknapredakjajcic. Gde će uskoro biti informacije o svim utakmicama koje nas očekuju u pripremnom periodu. Za naš klub igraju momci koji su jako dobro slažu na terenu, ali isto tako i van njega. Što nam je i osnovni cilj, a to je dobra hemija u ekipi od koje sve polazi. Naši navijači su nam veliki vetar u leđa i imamo veoma dobru podršku svih oko kluba.

U zimskom transfer periodu doveli smo jedno veoma veliko pojačanje za nastavak sezone. Očekujemo do kraja prelaznog roka još neki transfer u klub.

Klub je nastao tako što je sadašnja uprava kluba odlučila da napravi fudbalski klub koji će biti za druženje i dobru zabavu. Upravu klub čine 7 ljudi koji se pitaju za sve oko kluba i koji najviše ulažu para u klub.
Naš ekipa trenutno igra na terenu u Kadnoj Luci koji pripada ekipi Fk „Rajac“.