FK Sloga Korman pokazala da spremna čeka početak drugog dela sezone!

Danas je u Mozgovo FK Sloga iz Kormana odigrala je treću pripremnu utakmicu pred početak nastavka prvenstva u OFL Aleksinac i zabeležila sigurnu pobedu od 3:0.
Iako nekompletna ekipa FK Sloge je dominirala svih 90 minuta i rutinski je pobedila ekipu FK Tempa iz Mozgova.

Početni sastav FK Sloge: na golu Lazar Veljković-Gera, u odbrani Mladen Stojiljković i Bora Stanisković, štoperi Dalibor Đorđević-Dida i Aleksandar Anđelković-Tilić, sredina Nenad Radojković, Aleksa Đorđević, Lazar Stojković i u napadu Lazar Babić, Nikola Đorđević i Dragan Stanimirović.

Već u 10. minutu 1:0 za Slogu u šesnaestercu domaćih najbolje se snašao napadač gostiju Lazar Babić i dovodi u prednost FK Slogu. Posle nepunih 10. minutu domaći imaju penal koji nisu iskoristili, novajlija golman u FK Sloge „Gera“ hvata živu loptu.

Nakon toga FK Sloga i dalje dominira i već u 30. minutu je 0:2. Najbolji strelac ekipe iz Kormana beži odbrani i rutinski postiže gol. Odlični golman Sloge brani šut jedan na jedan napadača domaćih pred kraj poluvremena.

 

Drugo poluvreme počinje napadima sa obe strane, u 65. minutu opet Gera brani šut bivšeg igrača FK Sloge Karcica, opet jedan na jedan. Posle 5 minuta kazna 3:0 za FK Slogu gol postiže Nikola Đorđević. Dominacija gostiju se nastavlja i dalje, udarci Stanimirovića, Đorđević Alekse i Radojkovića brani golman domaćih.

Na 15 minuta pred kraj ulaze za ekipu Slogu Marko Novaković, Marko Stojković, Jovan Stojković i Viktor Nešić. Ovi mladi igrači su pokazali da FK Sloga ima budućnost.

Utakmica je prošla u fer nadmetanju i prijateljskoj atmosferi. Po hladnom vremenu i dobrom terenu i pred oko 50-ak gledalaca FK Sloga je pokazala da nije slučajno na čelu tabele i da ima jasan cilj: Okrug!

TEKST I FOTO: Blagoje Graorski