Težak poraz Krtinske na startu proleća!

Bleda partija ekipe Krtinske, teško prvo poluvreme za gledanje, pogotovo za navijače domaće Krtinske. Strelac je svoju dominaciju krunisao sa 3 gola za nepunih 30 minuta igre.

Ušla je Krtinska odlučnije u nastavak utakmice, brzo postigla gol za 1:3, Damjanović je iskoristio nesigurnu intervenciju Marka Roksića. Luka Stevanović i Pavle Nikolić propustili su po šansu, da bi kazna stigla posle prodora Marka Ilića i povratne lopte za Stojkovića koji stavlja tačku na pobedu gostiju iz Mislođina.

Moramo da napomenemo da za Krtinsku nije igrala cela zadnja linija zbog povreda, meč su propustili kapiten Boško Vasiljević, iskusni Slobodan Stevanović i Stefan Ljuna i pod znakom pitanja su za narednu utakmicu koju ekipa Krtinske gostuje nezgodnoj ekipi Šumadije iz Šopića.

Težak poraz na startu, iako smo znatno oslabljeni, nismo očekivali ovako ubedljiv poraz na otvaranju prvenstva i to na domaćem terenu. Sledeći vikend gostujemo u Šopićima, biće to još jedna teška utakmica za nas, jel ćemo i dalje biti oslabljeni za tri igrača… rekao je predsednik kluba Zoran Jevtić.

STARTNE POSTAVE:

Krtinska: 1-Bugarski N; 2-Ekmeščić; 3-Krsmanović; 4-Glišić; 5-Đurić; 7-Mik; 8-Bugarski M; 9-Damjanović; 10-Stevanović; 13-Kaličanin; 14-Pajić.

Strelac: 1-Roksić; 2-Narandžić; 3-Radojević; 4-Miličević; 5-Stamenković; 6-Ristić; 7-Ilić; 8-Todić; 10-Grujičić; 11-Stojković; 14-Božić.

U sledećem kolu Krtinska gostuje ekipi Šumadije, dok ekipa Strelac dočekuje tim Dimitrije Tucović.