Mladost iznenadila ekipu Save u Svileuvi!

U Svileuvu dolazi FK Sava Mrđenovac, drugoplasirana ekipa na tabeli kao i favorit u ovom meču. Već na početku meča gosti prete ali ne koriste svoje šanse.

Igrao se 31. minut meča kada igrač mladosti Bogdan Jurišić obara igrača na nekih 17m od gola. Loše postavljen živi zid golmana iz Svileuve, gosti to koriste i pogađaju iz slobodnjaka. Na poluvremenu se otišlo rezultatom 1 – 0 Za Savu.

Drugo poluvreme gosti vrše pritisak non stop na gol Svileuve. Igrao se 48. minut kada je slobdonjak izveo Jovica Dragojević a na drugoj stativi Babović zakucava u donji ugao za 1 – 1.

Otvorio se meč potpuno, Sava napada gosti se brane. U 60. minutu meča Andrić prodorom po levoj strani izbacuje par igrača, centaršutom pronalazi Lazića koji pogađa u sam ugao i Svileuva vodi 2 – 1. Gosti u šoku napadaju Svileuva ponovo preko kontre Babović je uposlio Andrića koji ponovo sam rešava, izlazi pred golmana koji je nemoćan i to je 3 – 1 za Svileuvu.

Potpuna dominacija Svileuve na ovom meču, Sava pokušava da smanji rezultat ali njihov igrač promašuje ceo gol. Igrao se 80. minut kada Dragojević u prazan prostor gura Andriću loptu i on stavlja tačku na meč, prebacuje golmana Save i Svileuva slavi u ovom meču rezultatom 4 – 1.

TEKST I FOTO: Ivan Andrić