Šarbanovac i Poreč odigrali odličan meč, na kraju podela bodova!

Dana 14.05.2022. godine, u okviru prvenstvene fudbalske utakmice Okružne lige Bor odigrana utakmica između ekipa koje se bore za sredinu tabele, FK Poreč iz Donjeg Milanovca i FK Šarbanovac!

Na stadionu u Donjem Milanovcu pred oko 70-ak gledalaca i jedni i drugi prikazali su dobru igru, gde je Šarbanovac još jednom pokazao da ima odličnu ekipu i da nezasluženo zauzima sredinu tabele! U prvom poluvremenu nije bilo puno šansi na obe strane, vodila se bitka na sredini terena i mreže su mirovale.

U drugom poluvremenu, ekipa Šarbanovca preuzima inicinativu. Zaigrali su dosla bolje, i dobru igru kruniše Trifunović Goran koji postiže gol u 64. minutu posle sjajnog dadavanja Veljković Stefana. Nedugo zatim, posle gužve u šesnaestercu, u 69. minutu dosuđen je penal za domaćina, koji je izveo Velić Jovan i poravnava rezultat.

Do kraja utakmice domaćin je imao još dve odlične i izgledne šanse za gol, ali odličnim odbranama golmana Šarbanovca, Adamović Ivana, rezultat je ostao nepromenjen. Mnogobrojni gledaoci su uživali u današnjem fudbalskom nadmetanju! Sudija Sejnjanović, solidno je vodio današnji susret dveju izuzetno dobrih ekipa, FK Poreč – FK Šarbanobac 1:1!

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac