Šarbanovac siguran protiv Urovice za nastavak proboja u gornji deo tabele!

Ovog vikenda odigrana je utakmica 26. kola Borske Okružne lige, između ekipe Šarbanovca i FK “Urovica“.

Početak meča je služio za upoznavanje obeju ekipa, nije bilo srljanja, vodila se mirna igra. Sredinom prvog poluvremena domaći pojačavaju tempo, kreću ofazivno, što je urodilo plodom. Igrao se 28. minut kad je bek Pavle Marjanović sa nekih 20-tak metara, lepim i preciznim udarcem levom nogom pogodio suprotnu stranu golmana gostiju i doneo svom timu prednost od 1:0.

Gosti malo podrmani primljenim golom i padom koncentracije, što iskorišćava igrač domaćih Bogdan Petrikić, koji krade loptu na sredini igrališta i lepim solo prodorom sa leve strane matira golanama gostiju za 2:0. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

U drugom poluvremenu gosti su počeli ofazivnije al nisu bili opasni po gol Šarbanovca, šutevi su bili sa distance i neprecizni, većinom završavali daleko od okvira gola, odbrana i vezni red su bili na nivou i nisu dozvoljavala gostu da se previše približi golu..

Na ofanzivu gostiju uzvraćaju domaći ofanzivom, imali su par izglednim prilika ali je golman gostiju “skidao“ pokušaje i time nije bilo promene rezultata i utakmica je završena rezultatom 2:0. Sudijska trojka na čelu sa Nenadom Kovačevićem je veoma dobro sudila meč, bilo je prisutno oko 100-nak gledalaca.

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac