Tamnavi gol u gostima dovoljan za prolaz u polufinale!

Brezovica – Tamnava 1:1 (0:1)

Tamnava je zahvaljujući golu u gostima eliminisala favorizovanu Brezovicu u 1/4 baraža i zakazala polufinalni meč sa Stublenicom.

Pred prepunim tribinama u Brezovici domaćin je napao od samog početka, ali je i ekipa Tamnave imala svoje šanse, povela je u 30. minutu golom Viktora Teodosić, domaća ekipa je izjednačila golom iz penala 15. minuta pred kraj meča.

Nije danas Tamnava bila na nivou predhodnog meča ali je na golu imala raspoloženog Nemanju Savkovića i posle ukupnog rezultata 1:1 u oba dva meča zahvaljujući postignutom golu u gostima prošla je u polufinale.

Pobednici polufinalnih mečeva Stublenice – Tamnava i Gunjevac – Tulari obezbediće igranje u Međuopštinskoj ligi naredne sezone. Prve utakmice polufinala igraju se u nedelju 5. juna u 11 časova, a revanš 7 dana kasnije. U polufinalu se sastaju dve drugoplasirane i dve četvrtoplasirane ekipe iz ligaškog dela, ekipe Tamnave i Stublenice igrale su u grupi Istok, prvi ligaški susret je dobila Stublenica 4:2 a drugi Tamnava 1:0. A druge dve ekipe iz polufinala igrale su u grupi Zapad, Gunjevac je pobedio u obadva ligaška meča rezultatima 3:1 i 2:1. Pobednici polufinalnih susreta igraće jednu utakmicu za ukupnog pobednika.