Šarbanovac uzeo „meru“ ekipi Nemetala!

U 27. kolu Borske okružne lige ekipa Šarbanovca gostovala je u Donjoj Beloj Reci veoma dobroj ekipi Nemetala. Iako je padala kiša, teren veoma klizav, samim tim i nezgodan za igru bila je veoma dobra utakmica sa dosta golova.

U 19. minutu sjanim golom Mirkovića iz slobodnog udarca domaći dolaze u vodstvo, posle gola utakmica se dodatno otvorila, bilo je napada na obe strane što je nagoveštavalo da će meč biti sa dosta golova.

Igrao se 31. minut kada je nakon izvedenog auta sa leve strane lopta došla do Stanikića koji se lepo snalazi u kaznenom prostoru domaćih i sa nekih 10-tak metara anulira prednost domaćih.

Posle primljenog gola domaći su pred kraj prvog dela „dali gas“ što je rezultiralo novim golom, brzonogi Šeklić je pet minuta pred kraj prvog dela postigao gol za 2 – 1 što je bio i rezultat posle prvog dela igre.

Drugo poluvreme se nije razlikovalo od prvog, ovoga puta gosti preuzimaju inicijativu što je rezultiralo novim golom, rezervista Stojkanović se posle gužve u petercu domaćih najbolje snašao i postigao gol za 2 – 2.

Dva minuta kasnije od drugog gola za goste dolazi i treći, nakon prekida i lepo izvedenog kornera najbolji u skoku bio je Adamović Dušan za prednost svog tima, prvi put na ovom meču. Isti igrač samo par minuta kasnije posle odlične akcije igrača Šarbanovca povećava rezultat na 4:2 u korist gostiju.

Da se domaći nisu predali pokazalo se odmah posle primljenog gola kada su preko brzog Šeklića uspeli da smanje na 3 : 4, ali se to na kraju ispostavilo i kao konačan rezultat meču.

TEKST I FOTO: FK Šarbanovac