Zečević i Vuković pogađali za Beograd

Foto: FSB

Amaterska reprezentacija FS Beograda savladala je reprezentacju Ljubljane (2:0) u sada već tradicionalnoj prijateljskoj utakmici prestonica Srbije i Slovenije.

Na terenu FSB na Adi Ciganliji viđena je zanimljiva utamica u kojoj su se bolje snašli Beograđani. Istna, da bi slomili otpor „zmajčeka“ bilo im je otrebno dosgta truda i znoja. Na drugoj strani i rival je znao da pripreti u nekolko situacija.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, domaćini su bolje igali i uspeli da iz dve prilike pogode mrežu Ljubljane i zabeleže pobedu. Strelci za beogradske amateri bili su AleksandarZečević u 67. i Nemanja Vuković u 76. minutu.

Ovom pobedom na klupi FSB debitoval je novi selektor Zdravko Kovačević. Ovo je ujedno bila i prva provera selekcije našeg glavnog grada koju u narednom periodu očekuju izazovi u Regionalnom  kupu UEFA, prvo na domaćim prostorima, a posle ćega će se  znati  ko će predstavljati našu zemlju u kvalfikacijama za odlazak na završni turnir na kojem su Beograđani minulog leta osvojili vicešampionsku titulu.